Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

USA a Rusko se chystá vyvíjet tlak na Rotschildem kontrolovanou Francii a Německo

[wp_ad_camp_1]

Trhlina ve východní mocenské struktuře mezi meritokratickými ilumináty a rodinami chazarské pokrevní linie byla všem předvedena minulý týden během meetingu G7. Pro ty, kteří následují běžný diplomatický protokol, byla válka slov mezi Němci a Francouzi na jedné straně a Brity s Američany na straně druhé v poválečné éře naprosto bezprecedentní. Například americký prezident Donald Trump nazval Němce “velmi, velmi špatnými” a hrozil, že zastaví import německých aut do USA.

http://www.rawstory.com/2017/05/the-germans-are-bad-very-bad-trump-pledges-to-stop-german-car-sales-to-us/

Také ve své řeči k NATO nezmínil článek 5, doložku o kolektivní obraně, což v podstatě znamená to, že Rusko by mohlo prostě nakráčet do Francie a Německa bez obav ze Spojených států. Bez pomoci USA by Německo i Francie padly Rusku během pár týdnů.

Německá kancléřka Angela Merkelová prohlásila, že po summitu”Evropa musí vzít svůj osud do vlastních rukou,” a dodala, že Británie spolu se svým brexitem a Amerika v čele s Trumpem již nejsou spolehlivými partnery. Německý otrok, francouzský prezident Emmanuel Macron, následoval příklad svých učitelů úmyslným odbýváním Trumpa a snahou poranit ho při podávání rukou.

https://www.bloomberg.com/politics/articles/2017-05-27/macron-erupts-onto-world-stage-with-trump-snub-and-a-bromance

Takovéto druhy zlomyslností, stejně tak, jako začínající občanská válka ve Washingtonu DC, vedly čínská oficiální média k vyjádření, že západní demokracie “se rozpadá”.

http://www.globaltimes.cn/content/1047737.shtml

Celkové vyznění článku také nahrává podpoře obvinění NSA, že čínský prezident Xi Jinping pracuje pro Rothschildy, jelikož se velmi těsně drží lží amerických korporátních médií o Trumpovi a zdá se, že předpovídá obvinění Trumpa z “proruských tendencí”. Čínskému lidu ovšem Trump leží v žaludku, protože těžce investoval do Hillary Clintonové a byl přislíben jako odměna Japonsku, pokud by vyhrála.

To, o co se tu ve skutečnosti jedná, je rozkol mezi zeměmi, které jsou stále  pod vlivem chazarské mafie a zeměmi, které se pohybují vstříc meritokracii. Jinými slovy Merkelová, která je jako Hitlerova dcera členem rodiny Saxe-Gotha-Rothschild, podporuje vládu chazarské pokrevní linie v Evropě, dokonce ikdyž ji Spojené státy setřásají. Británie a Kanada si zamozřejmě uchovávají symbolickou vládu pokrevní linie, ale zde má veřejnou podporu a navíc je všem otevřeně na očích, není skrytá za lží a vraždami, jako je tomu v případě Německa, Francie, Itálie a kdekoliv jinde.

Mezitím se boj uvnitř USA proti chazarské gardě, která se pořád drží ve Washingtonu DC, blíží ke své závěrečné etapě, na čemž se Pentagon i zpravodajské zdroje shodují. Zbigniew “je jednodušší zabít milion, než přesvědčit milion” Brzezinski “byl poslán, aby se setkal se svým učitelem Rockym (David Rockefeller)”, dodávají zdroje. Smrt Brzezinskeho znamená, že hlavní architekt hysterické proti-ruské kampaně v DC je pryč a že tato kampaň začne chřadnout. Ve skutečnosti se nyní elita Washingtonu DC nachází ve stavu naprosté paniky, jelikož vyšlo najevo, že takzvaný Rus, který odtajnil emaily Hillary Clintonové, nebyl nikdo jiný, než člen strany Demokratů Seth Rich, který byl v návaznosti na to zavražděn.

http://www.zerohedge.com/news/2017-05-22/seth-rich-plot-thickens-dc-insider-confirms-complete-panic-highest-levels-dnc

Smrt Davida Rockefellera znamená, že jeho celá síť kontroly, od vražedných brigád po jeho Radu pro mezinárodní vztahy, Bilderberg a Trilaterální komisy, se hroutí. To je skutečný důvod k panice.

Navíc snahy Chazarů masově vyvražďovat neokonzervativní frakci, aby znovu získala kontrolu nad FBI, a tedy nad činností policie uvnitř USA, byly poraženy v momentě, kdy byl “Mossadův izraelský dvojitý agent Joe Lieberman” zablokován vykonávat své pověření.

Aby toho nebylo málo, Jared Kushner, přední chazarský agent v režimu Trump, má velké potíže. “Kuschner nebyl možná jenom vyhozen, ale rovněž stíhán”, uvádí zdroje z Pentagonu. Vojenská policie a Kongres Kuschnera vyšetřují, stejně jako Trumpa, Lockheeda Martina, Goldmana Sache a bývalého generála Davida Petraeuse z přijímání či poskytování úplatků za obchod se zbraněmi v hodnotě 400 miliard dolarů, ohlásila Saudská Arábie.

Hovoříc o Saudské Arábii, možná, že nyní je vhodný čas podívat se na celkový výsledek Trumpovi návštěvy hlavních monoteistických mocenských center Arábi, Izraele a Vatikánu, abychom mohli spatřit, co se děje, v širším obrazu.

Související známky změny? 2017: Katolíci a Protestanti si připomínají výročí reformace – smíření rozdělené církve a co by to mohlo znamenat

První věcí, kterou je nutno poznamenat, je, že Trumpův telefonát arabskému NATU potvrzuje, že USA a Rusko dosáhli dohody ohledně rozdělení kontroly nad Středním východem a jeho ropnými zdroji. V tomto rozdělení Rusko získá vliv na Turecko a obnovenou Perskou říši, která zahrnuje Írán a část Iráku, Sýrie a Libanonu. Spojené státy získají Izrael, arabské státy Rady pro spolupráci v Perském zálivu, Jordánska a Egyptu. Pro Pentagon to znamená, že jejich soukromá zásobárna plynu jim zůstane k dispozici, aby mohli plnit své válečné stroje a jejich pokladny.

Fakt, že Trump se setkal s papežem a že jejich konverzace probíhala lépe, než se předpokládalo, také zdůrazňuje existenci křesťanské aliance Ruska, Vatikánu a amerických patriotů proti Satana uctívajícím Chazarům. Ukázalo se, že papež František nazval Boha Luciferem proto, že podle katolické doktríny Satan po své rebélii ztratil titul Lucifer.

[wp_ad_camp_1]

překlad: raja

zdroj: 1

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
11 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře