Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv
    Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv

    Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv

  • Dvě reality – energetické “infuze”
    Dvě reality – energetické “infuze”

    Dvě reality – energetické “infuze”

  • 10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr
    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

  • Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy
    Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy

    Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy

Související zprávy

  • Adrenochromoví Oscaři
    Adrenochromoví Oscaři

    Adrenochromoví Oscaři

  • Očekává se událost velké černé labutě, občanská válka na Západě se blíží k vyvrcholení
    Očekává se událost velké černé labutě, občanská válka na Západě se blíží k vyvrcholení

    Očekává se událost velké černé labutě, občanská válka na Západě se blíží k vyvrcholení

  • Mstitel z řad Bílých klobouků znovu udeřil
    Mstitel z řad Bílých klobouků znovu udeřil

    Mstitel z řad Bílých klobouků znovu udeřil

  • Bílé klobouky nalezly důkazy o použití energetických zbraních v texaském Pandhandle
    Bílé klobouky nalezly důkazy o použití energetických zbraních v texaském Pandhandle

    Bílé klobouky nalezly důkazy o použití energetických zbraních v texaském Pandhandle

Nové technologie ovládají na dálku letadla, auta, veškeré SMART zařízení. Ta nejhorší zpráva je: DOKONCE I VAŠE MOZKY A VAŠE JEDNÁNÍ. Boj o mysl GWEN. Díl 3

…..další napínavý díl o ovládání Vaší mysli a jak uvidíte, nejen o ovládání mysli….

00:05

Díl první najdete zde: https://tadesco.org/nove-technologie-ovladaji-na-dalku-letadla-auta-veskere-smart-zarizeni-ta-nejhorsi-zprava-je-dokonce-i-vase-mozky-a-vase-jednani-boj-o-mysl-gwen-dil-1/

Díl druhý najdete zde: https://tadesco.org/nove-technologie-ovladaji-na-dalku-letadla-auta-veskere-smart-zarizeni-ta-nejhorsi-zprava-je-dokonce-i-vase-mozky-a-vase-jednani-boj-o-mysl-gwen-dil-2/

 

[wp_ad_camp_1]

Elektronicky vyvolané nemoci, chemtrails, falešný channeling
Boj o mysl:

(3.díl)

Fyzika a inženýrství za elektromagnetickým přenosem nemocí jsou děsivé. Nemoci mohou být reprodukovány jako „chorobné signatury“ tím způsobem, že vibrace nemocí může být vyrobena,odeslána a vyvolána umělým způsobem. (Mozkové vzory halucinogenních drog mohou být také zkopírovány a odeslány ELF vlnami pro indukování „vizí“).

Jakmile jsou nemoci rozprášeny do vzduchu, elektromagnetické vlny vyladí tyto onemocnění za použití harmonických a sub-harmonických frekvencí, čímž je učiní ještě více smrtící a infekční, ve skutečnosti přesnější popis je smrtící, jako vyvolaná smrt.

Obloha je denně pokrytá chemtrails, tyto křižující se bílé vzory jsou rozprašovány po nebi v US a dalších zemích. Jsou stejné jako contrails, které za sebou letadla zanechávají? Ne přesně, contrails se rychle rozpouštějí, ale chemtrails, tyto měkké pruhy setrvávají – cíleně jsou rozprašované a obsahují zákeřné chemikálie (získané, analyzované a prokázané), které ovlivňují stav vědomí, produkující netečnost.

 

[wp_ad_camp_1]

Toto je jen jeden program který byl zahájen k tomu, aby držel populaci ve stálém apatickém stavu. Další jsou fluorizace pitné vody, sladidlo aspartam a další velmi pochybné látky.

Fluorid vyřazuje část mozku odpovědnou za sílu vůle, narušuje levý týlový lalok. Fluorid a selen (ve větším množství) mohou vyvolávat neobvyklé jevy, jeden známý symptom je „slyšení hlasů“.

ELF vlny tvoří poruchy v biologických procesech těla, aktivované ve velkém měřítku jakmile bylo tělo vystaveno výše uvedenému nemoc-způsobujícímu chemtrails.

Některé chemtrails byly analyzovány v laboratorních podmínkách, nalezené látky působí rozštěpení prostorového vidění, blokování interakce různých aminokyselin které se vážou k vyššímu vědomí. Další látky působí zvýšení dopaminu v mozku a tím působí apatický, euforický stav nižší reakční mysli.

Toto je uděláno pro vytvoření zmatku, přeměna na osobu, která nedokáže rozeznat mezi realitou a iluzí. Dále, některé z těchto chemtrails mohou být spojeny s mnoha únosy UFO vyskytujících se v hojné míře.

Mnoho obětí, ty které si vzpomněly pomocí hypnotické regrese, byly svědky dalších unesených ležících na stolech (na způsob montážních linek) v probíhajícím procesu nebo již s implantáty.

 

[wp_ad_camp_1]

Zpravodajské agentury jsou spolu navzájem propojeny s cílem zneschopnit populaci do té míry, kdy se nemohou bránit (bojovat). K realizaci tohoto plánu absolutní kontroly populace, potřebují celkovou „frekvenci“ každé oběti ve specifickém poměru, pod prahem uvědomění.

Mohlo by to být součástí většího plánu zahrnujícího mysl ovládající vysílače pokrývající celé USA a Anglii, chytře přestrojené jako vysílače mobilních telefonů? Výkon mikrovlnných věží může být zvýšen do té míry, že lidé zemřou.
Falešný channeling

Ti, kteří přijímají poselství New Age (channeling) říkají, že směřujeme do čtyřdimenzionální frekvence. Oni „slyší“ hlasy nějakých „ET“ které jim o tom říkají.

Avšak, někteří „ET“ jsou prostě jen převlečení pozemšťané. Za použití Teslovy technologie byli vězni v Utahu vystaveni hlasu údajného „ET“, každý vězeň přijal stejnou zprávu. Opravdu zajímavé. Dnes je relativně jednoduché vytvářet tyto „hlasy v hlavě“. Implantáty a mikročipy už nejsou déle potřeba.

V roce 1988 chovanec ve Draperské věznici (Utah) David Fratus napsal: Začal jsem přijímat nebo slyšet tóny o vysoké frekvenci v mých uších. Když jsem si zacpal uši, tóny byly stále uvnitř a zesílily se. Je to jako by se staly elektrifikovanými dozvukovými komorami se zvukem přicházejícím zevnitř ven.

 

[wp_ad_camp_1]

Pak jsem začal slyšet hlasy v mém vnitřním uchu přesně tak, jako když mám stereo sluchátka.
Konečný výsledek byl takový že je můj mozek monitorován všemocným výpočetním nebo čtecím strojem nějakého druhu.
Stovky chovanců v Utažské státní věznici a státní nemocnici byli vystaveni tomuto způsobu kontroly mysli, použiti podobně jako pokusné krysy v laboratoři. Na začátku dekády 1970 bylo toto odhaleno na okresním soudu v Utahu.

Chovanci byli během věznění vystavováni kontrole mysli pomocí Teslových vln a snažili se odvolat v soudní síni. Bohužel neúspěšně.

Pro tadesco.cz – překlad neo –
(pokračování)

 

(Zdroj: http://truedemocracyparty.net/2012/06/mind-wars-new-mind-control-techniques-and-delivery-methods-digital-tv-haarp-gwen-towers-silent-sound-cell-phone-mind-control-technologies/ )

 

[wp_ad_camp_1]
Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
2 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře