Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv
    Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv

    Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv

  • Dvě reality – energetické “infuze”
    Dvě reality – energetické “infuze”

    Dvě reality – energetické “infuze”

  • 10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr
    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

  • Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy
    Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy

    Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Bylo získáno ohromné množství použitelných tajných dat získaných během razie v ústředí CIA. Pokusy o zabití Trumpa

Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého Draka

27/11/2017

Dobří lidé vyhrávají, a nebude to trvat dlouho a poslední otroci s vymytým mozkem budou osvobozeni z chazarského dluhového otroctví, a zločinci budou obklíčeni.

Přepad velitelství CIA v Langley ve Virginii ze strany námořnictva minulý týden přinesl obrovské množství tajných zpravodajských informací, říká Pentagon a další zdroje. Prezident Donald Trump zaznaménává velká vítzství, byly provedeny zátahy na pedofilní spolky napojené na Clintonovi v Číně, na Filipínách, v Africe a Německu. Vojenské tribunály a uzavřené žaloby v USA se blíží k počtu 4000, podle zdrojů Pentagonu.

[wp_ad_camp_2]

Tento přepad byl možný, protože Trump podepsal dne 20. října exekutivní nařízení, kterým povolal vojáky ve výslužbě zpět do aktivní služby, s cílem sesadit Bush-Clintonovu kabalu, židovskou mafii a očistil CIA a FBI od zrádců, říkají zdroje.

Zdroje uvádějí, že během zátahu 18. listopadu na ústředí CIA byly zabaveny počítače a dokumenty a v důsledku toho bylo lokalizováno zhruba 400 drogových zařízení a americká armáda je začala bombardovat v Afghánistánu 19. listopadu. Dodaly, že bombardované lokality byly označované jako talibanské, abychom byli “politicky korektní.” Avšak jinými slovy řečeno, armáda nechce, aby si svět myslel, že ve vojensko-průmyslovém komplexu probíhá občanská válka.

V každém případě, mariňáci znovu prokázali, že jsou vždy věrní, neboť to nebyla jen vojenská operace, ale operace zpravodajských služeb, psychologická válka a největší protidrogová operace v historii, dodávají zdroje.

Kromě přerušení toku heroinových peněz z Afghánistánu, přerušení letů a pozemních spojení se Severní Koreou, došlo i k zastavení toku peněz z amfetaminu směrem k Chazarům, podle zdrojů Asijské tajné společnosti.

Hromadná zatýkání a deportace salvadorského gangu MS-13, nájemných zabijáků pro drogového krále El Chapo, stejně jako nový útok na mexické a kolumbijské drogové kartely, znamená, že kokainové peníze z Jižní Ameriky jsou také odříznuty. Pokračující legalizace marihuany po celém světě také přerušila tento zdroj chazarských černých peněz.

S tím, že herinové finanční prostředky CIA jsou vyčerpány, je Mezinárodní trestní tribunál schopen stíhat CIA a Bushovu kabalu za mučení a jiné válečné zločiny v Afghánistánu i jinde, říká Pentagon a další zdroje.

Jeden z největších případů korupce ve vojenské historii USA vedl k vyšetřování 440 lidí, včetně šedesáti admirálů – jedna třetina velmi vysoké šarže námořnictva. Odstranění těchto zkorumpovaných důstojníků, většinou umístěných v Asii, znamená, že 7. flotila brzy přestane chránit zkorumpované politiky v Japonsku, Jižní Koreji a tajnou chazarskou kolonii – Severní Korea. To znamená, že po zatýkáních v USA budou následovat podobná zatýkání v Asii.

[wp_ad_camp_2]

Japonští zločinci, kteří se podíleli na masové vraždě pomocí tsunami 11. března 2011 a nukleárním útoku v Japonsku, se báli o svůj život a zadrželi informátora a velmistra Gnostických Iluminátů “Alexandra Romanova”, též známého jako Slasha Zaric, a drží jej v zajetí v nelidských podmínkách v nemocnici Hasegawa,  ve městě Fuchu. Telefonní číslo nemocnice je 81-422-31-8600. Bývalý premiér Yasuhiro Nakasone, bývalý předseda vlády Yoshiro Mori, starosta města Koganei, policejní náčelník města Koganei a všichni ostatní zločinci, kteří se podíleli na zločinu ve Fukushimě, budou uvězněni a nakonec popraveni, pokud nepropustí Zarica a bezodkladně neuspořádají tiskovou konferenci, na které se přiznají ke svým zločinům. Jejich majetek bude zabaven a Zaric bude kompenzován za škody, které mu byly způsobeny, říkají zdroje Společnosti Bílého Draka (SBD). Samozřejmě ti, co to zosnovali, v USA, Itálii a Švýcarsku budou předáni spravedlnosti za jejich trestné činy.

Mnoho vysoce postavených chazarských poskoků, jako Bill Gates a George Soros bylo již “vyřazeno z provozu,” říkají zdroje SBD. Dalšími nejvýznamnějšími lidmi, o nichž se očekává, že budou sesazeni, jsou Eric Schmidt z Googlu, Jeff Bezos z Amazonu, Mark Zuckerberg z Facebooku, stejně tak Masayoshi Son ze Softbank a další oligarchové, kteří byli použiti jako “nálevka” pro nekryté peníze soukromých centrálních bank do reálné ekonomiky. Japonské zdroje z pravého křídla říkají, že Son byl již řešen.

Mezitím také zdroj v americkém velitelství námořnictva poskytl zajímavé podrobnosti o dalších zločinech Chazarů, které byly odhaleny při razii. Toto bylo obdrženo prostřednictvím e-mailu od bílého klobouku ze CIA:

Od amer. námořnictva v centrále CIA

Vojáci námořnictva USA minulý víkend provedli razii v Ústřední zpravodajské agentuře (CIA) v Langley ve Virginii. Vojáci získali spoustu důkazů o zpronevěře známých politiků, o falšování voleb, podvodech s identitou, plánech na atentáty, vraždách, o domácím terorismu a pedofilii. Sepsal jsem následujících 23 bodů a shrnul je tak, co se děje:

BOD 1: Provedena razie v CIA, FBI byla neutralizována a bylo objeveno 35 bilionů dolarů z fondů ministerstva financí. Přibližně 100 bilionů dolarů zpronevěřili Bushovi a Clintonovi.

BOD 2: Prezident Donald Trump znovu otevřel případ prezidenta Johna F. Kennedyho. Stál za tím George H. W. Bush. Fotografie z pitvy JFK byly padělané.

[wp_ad_camp_2]

BOD 3: Zprávy o případech sexuálního obtěžování všech těchto členů Kongresu slouží k odvedení pozornosti korporátních medií od toho, co se skutečně děje za scénou (razie v centrále CIA a prezident Trump zavedl stanné právo).

BOD 4: Alex Jones z webu Infowars je zrádce a hrozba pro národní bezpečnost, je napojen na divizi Mossadu, tajné služby Izraele.

BOD 5: Hillary Rodham Clintonová nařídila zavraždit Ron Browna (ministr obchodu), William Colbyho (ředitel Central Intelligence), Vince Fostera (zástupce právního poradce Bílého Domu) a John F. Kennedyho juniora, (syn zavražděného prezidenta Johna F. Kennedyho) a další.

BOD 6: Tehdy republikánský prezidentský kandidát Trump měl pravdu v tom, že otec senátora Teda Cruze byl zapleten s Lee Harvey Oswaldem.

BOD 7: Kalifornský Republikán Adam Schiff, který je členem Stálé komise pro zpravodajské služby, a starosta Chicaga Rahm Emmanuel (bývalý náčelník štábu Bílého domu pro amerického prezidenta Baracka Obamu) jsou napojeni na Mossad. Schiff a Emmanuel jsou oba pedofilové.

BOD 8: Barack Obama se narodil v Keni a bývalý prezident se dopustil podvodu s jeho indentitou. Obama by měl být za tento podvod zatčen.

BOD 9: Senát Cruz je kanadským občanem, který zfalšoval svůj rodný list, že se stal senátorem USA a dopustil se tak podvodu. Cruz by měl být zatčen za podvod s identitou.

[wp_ad_camp_2]

BOD 10: Prezident Trump má spis každého novináře (např. Anderson Cooper ze CNN / CBS, Chris Matthews MSNBC, Wolf Blitzer CNN a možná i Alex Jones InfoWars).

BOD 11: Američtí mariňáci o minulém víkendu odnesli počítače z ústředí CIA.

BOD 12: Nyní mají dokumenty a důkazy o tom, že Hillary Rodham Clintonová se dopustila volebních podvodů, zrady a podněcování ke vzpouře. Je obchodnice s drogami. Nařídila masové vraždy. Ona nechala zavraždit nájemnými vrahy lidi na ministerstvu.

Bod 13: Bill Plante, korespondent CBS News, který odešel do důchodu v listopadu 2016, potvrdil, že JFK byl zastřelen ze předu. Demokratický kandidát na prezidenta, senátor za stát Tennessee – Al Gore, ve skutečnosti vyhrál volby v roce 2000, a celé vyšetřování teroristického útok z 11. září byl zmanipulované. Plante řekl, že se to nezveřejnilo, protože reportéři se bojí o své životy.

BOD 14: Tato země nebude mít deficit, jakmile budou zavedeny protokoly. Sto bilionů dolarů dorazí, 35 bilionů dolarů půjde přímo do amerického státního rozpočtu a bude přebytek ve výši 15 bilionů dolarů. Můžeme snížit daně, obnovit armádu, vytvořit skvělý program pro obnovu infrastruktury pro tuto zemi a Donald Trump se stane největším prezidentem od dob Ronalda Reagana.

BOD 15: George H. W. Bush se pokusil zabít prezidenta Reagana třikrát během Reaganovy osmileté prezidentské funkce.

BOD 16: “Bush otec” (a Hillary Clintonová) se také pokusili zavraždit prezidenta Donalda Trumpa sedmkrát! A Bush je zapleten do plánů dvaceti pěti vražd jiných významných politických osobností – především členů Kongresu.

[wp_ad_camp_2]

BOD 17: Kdyby Al Gore nastoupil do úřadu a Bushovi nebyli schopni ukrást volby, došlo by ke spiknutí – Gora by odstranili a kandidát na viceprezidenta Al Lieberman by se stal prezidentem.

BOD 18: Existuje kamufláž, do které je zapletena kalifornská Republikánka Maxine Watersová a banka Blue Moon v Thajsku.

BOD 19: Třetího listopadu 2017 Rene Boucher zaútočil na protiválečného (pro-život zaměřeného) senátora za stát Kentucky – Rand Paula a pokusil se ho zavraždit. “Ten chlápek Boucher byl vyškrábán,” protože Paul ví příliš mnoho a nemůže být kontrolován.

BOD 20: Jeden reportér ve velké síti se chystal přinést příběh, na němž pracuje dodnes, jak vláda kontaktovala sirotčince po celé zemi a zaplatila jim za to, aby tyto sirotky přepravili do Washingtonu D.C., aby si Dick Cheney, George H.W. Bush a jiní pedofilové (např. Barney Frank) mohli vybrat děti, se kterými chtěli mít sex. Pak vzali ty děti na párty. Na těchto párty byly přítomné i prostitutky. Členové Kongresu byli zdrogováni a byly pořízeny fotografie politiků a sirotků v sexuálně kompromitujících polohách. Velká část Kongresu byla (a pořád je) ovládána vydíráním.

BOD 21: Když americká námořní pěchota provedla razii v budově CIA, objevili finanční transakce z doby před teroristickým útokem 11. září, pojišťovací dokumenty a další doklady. Všechny tyto dokumenty jsou nyní v držení Zpravodajské služby námořnictva USA.

BOD 22: Stát Wisconsin, Federální rezervní fond a bývalý guvernér za stát Wisconsin – Tommy Thompson se podíleli na krádeži bilionů dolarů z amerického ministerstva financí. Wisconsinský guvernér Scott Walker by měl odevzdat vše, co má, nebo bude předvolán.

[wp_ad_camp_2]

BOD 23: Kalifornský demokratický guvernér Jerry Brown si objednal vyšetřování “pedogate” ve své vlastní straně, včetně kalifornské Republikánky Nancy Pelosi a americké senátorky Kamaly Harrisové.

Výše uvedené informace nejsou zcela v souladu s tím, co nám sdělily naše vlastní zdroje, ale jsou dostatečně komplexní, abychom je zde doslovně uvedli. Například naše vlastní zdroje tvrdí, že Barack Obama se skutečně narodil v USA, ale dopustil se podvodu, poněvadž jeho skutečným otecem byl americký komunistický aktivista Frank Marshall Davis.

Také nemůžeme potvrdit, že protokoly Wanta budou aktivovány a získá se 100 bilionů dolarů. Můžeme však potvrdit, že Janet Yellen byla nucena odstoupit z funkce guvernérky Federálního rezervního výboru, ačkoli její termín pro odchod měl být prodloužen až do roku 2024. To znamená, že stroj na tisk dolarů bude Chazarům odebrán a teoreticky může být k dispozici neomezená finanční částka, aby se zase Amerika zase stala velkou a zbytek světa též.

Zbývá ještě hodně práce, než bude chazarská mafie skutečně poražena, takže teď určitě není čas na to, usnout na vavřínech.

V USA musí být ještě v korporátních mediích ukončena propaganda a je třeba je donutit začít hlásat pravdu. Mnoho kroků bylo v tomto směru provedeno minulý týden. Například Washington Post a Chazary vlastněná firma Advance Publications čelí žalobě za pomluvy ze strany senátora Roy Mooreho z Alabamy poté, co jejich obvinění ze sexuálního zneužívání se ukázaly jako lživá, říkají zdroje Pentagonu. Donald Trump podporuje Moora.

Také pokus chazarské mafie donutit Ruperta Murdocka prodat TV stanici Fox byl podle zdrojů Pentagonu zastaven Trumpovou administrativou. Jako první krok bude, že ministerstvo spravedlnosti donutí mediální společnost Comcast, aby se zbavila společnosti NBC Universal a vzdala se svého pokusu o převzetí společnosti Fox, tvrdí zdroje. Zatčení vrcholných šéfů médií se také blíží, říkají.

Chazaři si budují opevnění v Izraeli a Saúdské Arábii, s izraelskými silami a žoldnéřskou armádou v Saúdské Arábii, aby si zachovali vliv na kontrolu nad velkou částí světové ropy.

Podle zdrojů Pentagonu však Izrael čelí zbrojnímu embargu, a dlouholetý zákazník (Indie) uzavřel kontrakt v hodnotě 500 milionů dolarů na protitankové rakety. Německo může přestat dodávat Izraeli ponorky, nemusí též už dostat další stíhačky F-35 a bude mu odepřen desetiletý balík vojenské pomoci ve výši 38 miliard dolarů schválený za doby Obamy.

[wp_ad_camp_2]

Celkově to byl opravdu zajímavý týden. Existují také nepopiratelné náznaky, že změna režimu se chystá v Izraeli, Japonsku, Německu, Itálii, Francii a Anglii. Pokud k tomu dojde, budou následovat masivní zatýkání, a zjistíme, že noční můra chazarského babylonského dluhového otroctví skutečně končí.

Nový úsvit pro lidstvo přichází. Udržujme stále tlak, aby se tak skutečně stalo.

Překlad: tereza. Zdroj: 1

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
11 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře