Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Saudsko-izraelská “osa zla” je demontována mezinárodní aliancí. Odstřižení sionistické kontroly nad finančním systémem pokračuje

Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého Draka

ze dne 22.10.2018

Bitva zuřící na nejvyšších úrovních světové moci dosáhne další úrovně, s pokračující operací na sesazení vlád Izraele a Saudské Arábie, a ukončí jejich kontrolu nad systémem petrodolaru, shodlo se několik zdrojů. Takzvaná vražda agenta nacistického muslimského bratrstva a novináře z Washington Post, Jamala Khashoggiho na konzulátu Saudské Arábie v Turecku byla zinscenována, aby zajistila krytí probíhající operace, dodávají zdroje.
“Jedná se o finanční přežití některých zemí (Izrael, Saudská Arábie a zbankrotovaná Korporace USA),” vysvětluje zdroj CIA.

[wp_ad_camp_2]

Celkový příběh přiblížily zdroje ze CIA, Mossadu, japonské tajné služby a Pentagonu následovně: Saudský korunní princ a de facto hlava státu Mohammad bin Salman (MBS) byl zastřelen a zabit v dubnu a nahrazen dvojníkem. Lidé, kteří ovládají tohoto dvojníka, pak měli své peněžní prostředky zmrazeny jako odvetu, přičemž incident s novinářem Khashoggi je pouze krytí. Nyní satanské vlády Izraele a Saudské Arábie bojují o své životy. Takže skutečným důvodem, proč všechny velké korporace a vládní ministři zrušili plánované návštěvy investičního fóra “Saudsko-arabský Davos”, v tomto týdnu, je, že tok peněz ve který doufali, že z něho budou čerpat, byl odříznut.

“Globální bojkot Saudské Arábie eskaluje, protože Goldman Sachs je nucena přestat posílat, stejně jako německá Deutsche Bank, a připojily se i japonské banky MUFG a Mizuho,” popisuje situaci Pentagon.

“Zdá se, že se jedná o plán na ukončení petrodolaru, izraelsko-saudské osy zla a zdroje terorismu, protože mnoho věcí směřuje ke kolapsu starého finančního systému, takže lze spustit nový Kvantový finanční systém (QFS) a Globální měnový reset (GCR),” dodávají zdroje.

Potvrzení lze nalézt ve zprávách, že ministr financí Steven Mnuchin zrušil plánovanou návštěvu investičního fóra a nyní navštíví Saudskou Arábii, aby se zúčastnil schůzky pro “financování terorismu.”

Zdroje CIA také říkají, že “chazarský válečný zločinec Netanjahu bude odsouzen za něco velkého, do čeho je namočen. USA vytahují zástrčku. Je zde příliš velký tlak na Trumpa a dalšív jeho blízkém okolí. “Předpokládáme, že to bude Netanjahuovo zapletení do teroristických útoků a masové vraždy z 11. září a do ataku na jadernou elektrárnu Fukushima 11.03.2011.

K problematice Saudské Arábie se vrátíme později, ale nejprve musíme vysvětlit, proč je situace v Japonsku, Severní Koreji a Číně důvodem chaosu na Blízkém východě. Členové vlády japonského premiéra Shinzo Abeho a členové královské rodiny Mandžů kontaktovali Společnost Bílého Draka minulý týden, aby vysvětlili, co se opravdu děje. Banka pro mezinárodní zúčtování (BIS), centrální banka pro centrální banky se sídlem ve Švýcarsku, byla v podstatě upozorněna na to, aby se odstřihla od sionisticko satanské rodiny Rothschildů, „nebo jinak ….. „ , říkají zdroje.

[wp_ad_camp_2]

 

Výsledkem je, že držení kontroly nad stávajícím globálním finančním systém se přesunulo jinam. Členové královské rodiny Mandžů říkají, že Rothschildové nikdy neovládali více než 8 % světového zlata. Nyní se Asijské tajné společnosti a americký vojensko-průmyslový komplex dohodli na odstřihnutí sionistické kontroly nad finančním systémem. Západu bude výměnou poskytnuto přibližně 40 bilionů dolarů v dluhopisech krytých zlatem na financování velkých projektů na vyčištění planety a vytvoření nových ekosystémů v pouštích, arktických a oceánských mrtvých zónách, a dalších, uvádějí zdroje. Americká armáda se stane silou planetární ochrany, protože nyní má status vynucovatele vůle velkých korporací ovládaných Sionisty, dodávají zdroje.

Prvním krokem v tomto procesu bude oznámení, které tento týden vyhlásí japonský premiér Abe a čínský prezident Xi Tinping, že dva národy zřídí velký společný fond, jak uvedl jeden zdroj Abeho kabinetu. Tento fond bude zaměřen na vyčištění životního prostředí a řešení stárnoucí společnosti a nízké porodnosti. Americká vojenská vláda souhlasila, že do této činnosti nebude zasahovat, dodává zdroj.

Přesto zbývá ještě hodně co vybojovat před tím, než Západ také zahájí tento druh práce, a tak se vraťme k současné chaotické situaci na Západě.

“Německo, které pozastavuje prodej zbraní S.A., může poskytnout Trumpovi důvod učinit totéž, a dokonce to může vést ke zbrojnímu embargu OSN vůči Saudské Arábii a poté Izraeli,” říkají zdroje Pentagonu. Americký vojensko-průmyslový komplex bude více než kompenzován za ztráty vyplývající z takového embarga, říkají zdroje SBD.

Samozřejmě, Chazaři to tak nenechají být, jak je vidět v obrovském tlaku proti celé psychologické operaci jménem Khashoggi. Například Rusko dnes poznamenalo, že “Rijád neví, jak byl Khashoggi zabit nebo kde je jeho tělo, řekl ministr zahraničí Adel al-Jubeir pro Fox News, jen den poté, co jeho země tvrdila, že novinář byl zabit “uvnitř konzulátu v Istanbulu.”

[wp_ad_camp_2]

Také média řízená Chazary předhazují pohádku o tom, že jejich muž MBS stále řídí situaci. Nicméně člen Abeho kabinetu volal dlouholetého právníka MBS a stálého společníka, který potvrdil, že korunní princ byl dvakrát střelen do hlavy v dubnu a zemřel ihned.

Zdroje CIA se shodují v tomto:

“Ano, Bin Salman byl odstraněn. Na jeho místo byl dosazen dvojník kontrolovaný chazarskými sionisty. Skutečný bin Salman způsobil příliš mnoho mocenských otřesů. Skutečný MBS, který koupil obraz od Leonarda da Vinciho jménem Salvator Mundi za 450 milionů dolarů, a to nebylo přijato Sionisty, protože nákup byl proveden hned poté, co byla provedena důkladná reorganizace hotelu Riyadh Ritz Carlton zkorumpovaných saudských miliardářů, kteří pracovali přímo pro Sionisty. Koupením obrazu poslal Bin Salman velmi jasný signál, jehož skutečný význam pochopili jen ti sionisté.”

Mezitím dva zdroje, jeden z americké vojenské tajné služby a druhý z kanadské zpravodajské služby varovaly, že Chazaři (“ještěrky”) vypustili ven nějakou skrytou technologii, aby se pokusili manipulovat s veřejnými názory pomocí hologramů a “hlasů.” K tomu uvedl kanadský zdroj:

“Ano, ještěrky nechtějí ztratit “Federální banku,” a ano, mají technologii, aby nechali např. Ježíše, nebo kohokoliv oni chtějí, mluvit s vámi ve vaší hlavě. Nejen to – Ježíš, nebo ten, kdo se před vámi objeví, vám dá osobní zprávu. Nezapomeňte, že Země je v “uzamčení,” takže se (ještěrky) nemohou dostat z planety a nikdo se nemůže dostat dovnitř, aby je “vyzvedl.” Žádná země už nechce půjčit peníze Korporaci Spojených států. Čína drží hodně půdy jako zajištění v celé Americe, až je to neskutečné. Jen kdyby to lidé věděli. Nechte šachovou hru pokračovat.”

V každém případě, důstojník americké armády řekl, že mezi hodnostmi je široká shoda na tom, že je čas jednoduše chytit a zabít všechny chazarské gangstery. A dále říkají: “Kabala používá už mnoho let otázky národní bezpečnosti proti všem jejím nepřátelům, takže to samé by se mělo použít proti nim samotným. Je načase začít pořádně sankcionovat klíčové osoby Kabaly, kteří „milovali“ pedofilní děti, pak je mučili a obětovali je Baalovi za více satanské moci.”

[wp_ad_camp_2]

Kromě Izraele, Saudské Arábie a některých částí USA, je další velkou Chazarskou pevností, kterou je třeba demontovat, Ukrajina. Je třeba převzít kontrolu nad 12 000 ukrajinskými pravoslavnými kostely.

Zdroj CIA také okomentoval střelbu na technické škole v Kerči na Krymu v minulém týdnu. Ten 18ti letý student byl obětí kontrolování mysli MK Ultra.

“1) Měl komplice. Putin a FSB vědí, kdo to je.
2) Toto bylo organizováno ukrajinským prezidentem Porkynem (Poroshenko) s posvěcením od bývalého amerického viceprezidenta Joe Bidena.

Putin se už rozhodl; Ukrajina se vrátí k matce Rusku a neonacisté budou neutralizováni. Možná ne v tomto pořadí.”

[wp_ad_camp_2]

Snažili jsme se kontaktovat ruské zdroje ohledně hlášeného pokusu o převrat proti Vladimírovi Putinovi, situaci na Ukrajině apod. Ale nepřišla vůbec žádná odezva. Tento typ „sdělení“ s největší pravděpodobností znamená, že se chystá nějaký druh vojenské akce.

Ve vývoji dalších souvislostí, japonské zpravodajské zdroje říkají, že mnoho japonských, čínských a dalších družic ostatních národů utichlo, a zdá se, že byly uneseny “Brity a Američany.” Má to souvislost s tajným vesmírným programem?

překlad tereza

zdroj: benjaminfulford.net

Moje předpověď ohledně střelby ve škole v Kerči na Krymu se naplnila. Šlo o psychologickou operaci, konkrétně o techniku ovládání mysli MKUltra.” Chazaři v zoufalosti zkusí vše, a sami to také řekli, že bez bojů se nevzdají.

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
15 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře