Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

  • Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu
    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

Související zprávy

  • Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….
    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

  • Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21
    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

  • Vtip, co není vtipem
    Vtip, co není vtipem

    Vtip, co není vtipem

  • Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…
    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

Zločinci nejtěžšího kalibru vládli a vládnou světu. In Memoriam George H. Scherff Jr. aka George HW Bush Sr. Pravda o amerických prezidentech a spiknutí. Odhalení-důkazy. Díl 6.

Zde najdete Díl 1., Díl 2.,Díl 3., Díl 4., Díl 5. Díl 7.

Pokračujeme v odhaľovaní rodinných, záhadných väzieb najväčších zločincov vládnucím svetu.

Kto bol George, Scherff?

Úplne vpravo, George Scherff starší

Kto bol George Scherff? Ešte lepšia otázka je, kto bol George H. Scherff starší? Od konca 19. storočia až do roku 1925 neexistuje žiadny legitýmny záznam o tom, že by sa George H. Scherff narodil v USA, napriek tomu, bol George Scherff asistentom, účtovníkom Nikoly Tesly. Ak sa narodil v Nemecku, mohlo by jeho rodisko odhaliť trochu z tohto tajomstva?

[wp_ad_camp_2]

Pravdepodobne, ak také záznamy existujú (je zrejmé, že osoby, ktoré sú spojené s nacistickou stranou, bežne majú všetky alebo len časti svojich genealogických záznamov odstránené – budeme to rozobrané neskôr v tejto sérií, ktorá sa bude zaoberať rodinným stromom Bushovcov).

Otto Skorzeny: S.S./ODESSA/CIA špičkový špión a nájomný vrah

Priatelia a známi Nikola Tesly si spomínajú, ako si sťažoval na syna Scherffa, na Georgea, Jr. Na to ako sa často plietol pod nohy v Teslovej laboratorií a vyzvedal. Viackrát než len raz (pravdepodobne počas neskorých tridsiatych rokov), Tesla prichytil 14-ročného Scherffa, ako si prezeral jeho poznámky. Rovnako nazeral do jeho knihy a kradol malé predmety z jeho laboratória. Tesla mu dal prezývku „zvedavý George“ a prirovnal ho k „zlomyselnej opici“. Podľa Skorzenyho (bývalého bodyguarda Adolfa Hitlera) sa Tesla priznal na smrteľnom lôžku Ericovi „Orionovi“ (Ericovi Bermanovi), že “nenávidel Scherffa juniora.” Podľa Skorzenyho, bola kniha “Curious George” („zvedavý George“) a film v skutočnosti inšpirované Teslovou predlohou.

[wp_ad_camp_2]

Zaujímavosťou je, že deň pred národnou premiérou hollywoodskej produkcie celovečerného filmu Curious George, našli Alana Shallecka, spisovateľa a producenta Curious George (a muž v žltom klobúku), zavraždeného pod hromadou plastových odpadkových vriec na jeho príjazdovej ceste vo Floride. V tej dobe mal 76 rokov. [13]

Stručne povedané, Otto Skorzeny tvrdil, že skutočná identita Georgea H.W. Busha je “George H. Scherff mladší – syn ilegálneho prisťahovalca, účtovníka Nikoly Tesly, s nemeckým pôvodom – Georgea H. Scherffa staršieho.”

Nezameniteľný Otto Skorzeny s Adolphom Hitlerom.

Obrázok vydá za viac ako tisíc slov: Ale toto nebol jediný šokujúci výrok, ktorý Otto Skorzeny v ten deň, koncom roku 1999 povedal. Skorzeny si odkladal svoje fotky do krabice na topánky celých 60 rokov. Krabicu plnú hodnotných osobných fotografií ukázal Bermanovi, opisujúc každú fotografiu podrobne do detailov. V zbierke sa nachádza aj fotografia mladého Skorzenyho vo vojenskom odeve nacistickej SS, majestátne stojacieho vedľa Führera, Adolfa Hitlera. Nasledovali fotografie Reinharda Gehlena (špióna SS a vraha), Dr. Jozefa Mengeleho („Anjela smrti“), Martina Bormanna (Hitlerov poradca a vrah SS), a aj Adolfa Hitlera (zachyteného v roku 1997 vo veku 107 rokov).

Fotografia s Hitlerom bola zhotovená počas „stretávkypri jazere Lake McDonald Lodge v národnom parku Glacier v Montane 27. augusta 1997. Podľa Skorzenyho bol Adolph Hitler v USA v roku 1997 nažive a v dobrom stave!

Skorzeny sa nezastavili len pri tom. Vytiahol fotografiu mladého Skorzenyho, Mengeleho, Bormanna a rodiny Georgea H. Scherffa staršieho. Uprostred všetkých na fotografii sedel mladý George H. Scherff mladší. Skorzenyho rozprávanie pokračovalo, o tom ako bol vyškolený za špióna a poslaný do Ameriky pracovať pre Adolfa Hitlera. „Dostal sfalšovanú identifikáciu a prijal ho Prescott Sheldon Bush ako jeho „syna“, George Herberta Walkera Busha,“ pokračoval Skorzeny. “Zfalšoval rodný list, aby mohol vstúpiť do armády pred jeho 18. V tom čase mal 16 rokov.”

Preklad anna

Pokračovanie…. Zde najdete Díl 7.

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
3 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře