Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

  • Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu
    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

  • JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát
    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

Související zprávy

  • JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát
    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

  • Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje
    Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje

    Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje

  • Bílé klobouky zničily druhé letadlo YAL disponující energetickou zbraní
    Bílé klobouky zničily druhé letadlo YAL disponující energetickou zbraní

    Bílé klobouky zničily druhé letadlo YAL disponující energetickou zbraní

  • Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala
    Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala

    Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala

Vojenský tribunál Johna Podesty: Den 1

Sparks odletěl na Guantánamo v úterý ráno, když americká armáda zahajovala řízení proti bývalému šéfovi volební kampaně Clintonové a bývalému tajemníkovi Clintona a Obamy, Johnu Podestovi, který je obviněn z velezrady, spoluúčasti na vraždě a nesčetných sexuálních zločinů spáchaných na dětech.

Kontradmirál Darse E. Crandall ze Sboru generálního advokáta amerického námořnictva (JAG Corps) zahájil řízení tím, že Podestu vykreslil jako pokryteckého a samolibého posluhovače, kterého Hillary Clintonová začátkem 90. let naverbovala do své „hanebné kabaly.“ Podestova neuhasitelná žízeň po moci a kniha Clinton Cash proměnily sotva schopného advokáta v doslova „přikyvovače“, který obětoval svou duši a spáchal nevýslovné zločiny, aby uspokojil své clintonovské pány. Kontradmirál Crandall to sdělil komisi tří důstojníků, která byla zvolena, aby posoudila opodstatněnost vojenského případu.

Důstojníci v příslušných uniformách slyšeli kontradmirála Crandalla odříkat jména padesáti nezletilých chlapců a dívek, které Podesta údajně zneužíval v letech 2003-2014. Admirál vytáhl tucet přísežných prohlášení od obětí, které unikly z Podestových spárů. Těmto nyní dospělým lidem bylo většinou mezi 9 a 12 lety, když Podesta přesvědčil rodiče obětí, že jejich děti připraví na budoucnost v politice, modelingu nebo hollywoodské hvězdné kariéře. Dvě přísežná prohlášení, jejichž autory jsou osoby, které vzájemně nejsou ve spojení a které se navzájem neznají, vypovídají nápadně podobný příběh.

 

[wp_ad_camp_2]

 

V červenci 2012 byl desetiletý Henry Rayburn (není uvedeno jeho pravé jméno) představen Podestovi jako přítel jeho rodičů, Washingtonských prominentů, kteří trávili více času důvěrnými setkáními na diplomatických večírcích než péčí o své dítě. Henryho rodiče ani dvakrát nemrkli, když se Podesta nabídl, že vezme mladého Henryho na výlet do Disneyworldu, kde se setká s Micky Mousem. Podle přísežného prohlášení si Podesta pronajal soukromé letadlo a „dělal garde“ skupině čtyř dětí do Orlanda.

Kontradmirál Crandall porotcům přečetl část svědectví nahlas: „Nikdy jsem se s Micky Mousem nesetkal. Po příjezdu na Floridu nám John Podesta řekl, že jedeme do hotelu a že nám objedná pizzu se sodou, než se setkáme s Mickym. I když jsem se na to snažil zapomenout, živě si vzpomínám na jednu věc: po jídle se mi zatočila hlava, pocítil jsem závrať a probudil jsem se zpocený, se zavázanýma očima, obličejem dolů a připoutaný ke kovovému stolu v místě, o kterém již vím, že to bylo opuštěné skladiště. Bolelo mě to všude, bolelo mě to tak, že jsem si myslel, že to musela být noční můra. Pokusil jsem se vykřiknout, ale má slova zněla pomalu a podivně.

Slyšel jsem hlas Johna Podesty, jak říká „tohle je nejlepší čas na odběr krve“, když mě někdo jiný, alespoň se domnívám, že to byl někdo jiný, sodomizoval. Znovu jsem upadl do bezvědomí a pak si vzpomínám, jak jsem se probudil v letadle zpátky do D.C. Podesta v letadle nebyl, nebo jsem ho aspoň neviděl. Jiný muž, kterého jsem nepoznal, mi řekl, že mě posílají domů dřív, protože jsem onemocněl a nemohl se setkat s Micky Mousem. Ptal jsem se na ostatní děti a řekli mi, že jsou pořád v Orlandu. Když jsem to řekla rodičům, snažili se mě přesvědčit, že si se mnou zahrávala moje představivost, i když jsem byl celý pohmožděný a měl jsem na předloktích obrovské hematomy od toho, jak mi dělali krevní odběry. I když se k tomu rodiče nikdy nepřiznali, myslím si, že byli podplaceni, aby mlčeli. Mlčel jsem také. Kdo by věřil malému desetiletému spratkovi.”

„Dalších jedenáct přísežných prohlášení vypráví podobné příběhy s jedním společným jmenovatelem: Johnem Podestou,” řekl porotě kontradmirál Crandall. „Toto nejsou argumenty, které by mohly být zpochybněny. John Podesta se k tomu přiznal v přípravném řízení a máme to všechno nahrané. Dopouštěl se sériového, rituálního zneužívání dětí a podplácel a vydíral rodiče, aby mlčeli. On a Clinton se bezohledně podíleli na těchto zločinech.”

 

[wp_ad_camp_2]

 

Na rozdíl od Clintona, který měl být popraven v GITMO 26. dubna, si Podesta ponechal obhájce, aby promluvil jeho jménem. Jeho právní zástupkyně, Trisha Andersonová, nebyla na Guantánamu cizí. V letech 2013-2016 působila jako hlavní obhájkyně 17 jemenských džihádistů v GITMO.

Tvrdila, že Podestovo přiznání viny bylo podmíněno dohodou, kterou armáda zrušila pouhé dva dny před tribunálem. Řekla, že Podesta podepsal dohodu v dobré víře a že JAG porušil jeho práva a že mu „podtrhli koberec.“

„Můj klient se přiznal, aby se vyhnul trestu smrti od tohoto vykonstruovaného soudního procesu, a nikoli proto, že se provinil zločiny. Máte prastaré doslechy a chatrné důkazy. Pokud by tyto tribunály povolovaly soudní znalce, mohla bych tento důkaz roztrhat na kousky. Chování JAG je přímým porušením práv mého klienta,“ protestovala Andersonová.

Kontradmirál Crandall porotě připomněl, že Podesta, zadržený jako nezákonný bojovník, nemá žádná práva a že je jejich povinností, nikoli povinností paní Andersonové, aby posoudili platnost důkazů.

„Takže nyní, když jsme stáhli námitku, najednou nespáchal zločiny, ze kterých je obviněn. Fascinující,” řekl kontradmirál Crandall.

Po krátké přestávce podal další důkaz. Video předkládající svědectví 19letého muže, který tvrdí, že se Podesta v roce 2013 „odhalil“ jak jemu, tak jeho sestře na „bazénové party“, kterou v Chappaqua pořádala Hillary Clintonová ve svém sídle ve státě New York. Představil se jako syn páru, jež se dlouhá léta přátelil s Clintonovými.

„John Podesta nám řekl, že to chtějí vidět všechny děti,“ zněl mužův třesoucí se hlas. „Byla tam Hilary a taky Bill. Stejně jako Chuck Schumer. Herec Tom Hanks. Mnoho lidí jsem nepoznal. Všichni věděli, co se děje. Chtěl, abychom se já a moje sestra dotkli jeho penisu. Začal tou malou věcí mávat.“

V soudní síni Podestovi stékaly zpoza brýlí po tváři slzy.

„On nepláče kvůli výčitkám svědomí, ale protože ho chytili,” řekl kontradmirál Crandall. „Vy, dobří důstojníci, máte své vlastní děti. Představte si, jakkoliv je to nemyslitelné, kdyby to byly vaše děti.

Máme ještě mnoho co prezentovat, ale pokud nebudou žádné námitky, tato komise bude mít přestávku do zítřejších jedenácti hodin.

Ze soudní síně byl vyveden přikrčený Podesta spoutaný v zápěstích, se svou právní zástupkyní po boku.

Přeložila jena | Zdroj: RRNews

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
15 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře