Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala
    Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala

    Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala

  • Šéf ruské rozvědky Naryškin: Francie připravuje vyslání 2000 vojáků na Ukrajinu
    Šéf ruské rozvědky Naryškin: Francie připravuje vyslání 2000 vojáků na Ukrajinu

    Šéf ruské rozvědky Naryškin: Francie připravuje vyslání 2000 vojáků na Ukrajinu

  • “Král Karel není mrtvý”: Britské velvyslanectví v Moskvě to zuřivě popírá
    “Král Karel není mrtvý”: Britské velvyslanectví v Moskvě to zuřivě popírá

    “Král Karel není mrtvý”: Britské velvyslanectví v Moskvě to zuřivě popírá

  • Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv
    Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv

    Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv

Související zprávy

  • Americký Kongres se chystá vyšetřit vakcíny proti COVIDu-19
    Americký Kongres se chystá vyšetřit vakcíny proti COVIDu-19

    Americký Kongres se chystá vyšetřit vakcíny proti COVIDu-19

  • Časopis Lancet konečně uznává, že přirozená imunita je mnohem lepší než mRNA “vakcinace”
    Časopis Lancet konečně uznává, že přirozená imunita je mnohem lepší než mRNA “vakcinace”

    Časopis Lancet konečně uznává, že přirozená imunita je mnohem lepší než mRNA “vakcinace”

  • Bývalý viceprezident společnosti Pfizer promluvil o satanistickém kultu, který stojí za očkováním
    Bývalý viceprezident společnosti Pfizer promluvil o satanistickém kultu, který stojí za očkováním

    Bývalý viceprezident společnosti Pfizer promluvil o satanistickém kultu, který stojí za očkováním

  • Profesor Bridle vysvětluje, proč nechce krev od očkovaných
    Profesor Bridle vysvětluje, proč nechce krev od očkovaných

    Profesor Bridle vysvětluje, proč nechce krev od očkovaných

Dr. Shankara Chetty: COVID injekcie znížia svetovú populáciu otrávením „miliárd“ ľudí

Úmrtia, ktoré budú nasledovať po očkovaní, nikdy nebudú pripísané vakcíne. Budú príliš rozmanité, bude ich príliš veľa a budú sa vyskytovať v príliš veľkom časovom rozpätí, aby sme pochopili, že sme boli otrávení, povedal doktor Shankara Chetty.

Významný lekár, ktorý stál na čele vývoja včasnej liečby COVID-19, vysvetlil, že podľa neho je cieľom pandémie a očkovacích kampaní „kontrolovať a zabiť veľkú časť našej populácie bez toho, aby si niekto uvedomil, že sme boli otrávení“.

Doktor Shankara Chetty, všeobecný lekár v Južnej Afrike, ktorý podľa svojej webovej stránky „liečil 7000 pacientov s Covid 19 bez jedinej hospitalizácie alebo úmrtia“, spojil poznatky zo svojich lekárskych znalostí s pozorovaním vládneho diktátu a cenzúry médií, aby podporil svoje závery.

Na stretnutí ľudí, ktorí sa vystupovali ako lekári, v rámci Zoomu, Chetty predniesol svoje poznámky otázkou: „Myslím si, že pohľad na to, čo sa deje, je kľúčový. Musíme pochopiť, čo je cieľom. Každý vie, že existujú nezrovnalosti, že existuje nátlak, ale musíme pochopiť prečo. Prečo existuje?“

Ako „najdôležitejší“ aspekt pre zodpovedanie týchto otázok uviedol „patogén, ktorý spôsobil všetky úmrtia pri ochorení COVID“, Spike-proteín, ktorý prenáša vírus a ktorý má vakcína produkovať v tele príjemcu.

Ak by som vám mal povedať svoj názor na to, čo sa deje na celosvetovej úrovni,“ povedal, „Spike-proteín je jedným z najdokonalejších jedov, aké kedy človek vyrobil. Cieľom tohto toxínu je zabiť miliardy ľudí bez toho, aby si to niekto všimol. Je to teda jed s programom.“

Lekár, ktorý je všeobecne známy tým, že vyvinul „8-dňovú terapiu pre COVID-19“ pre pacientov, ktorí sa dostali do nebezpečnejšieho zápalového štádia ochorenia, potom vysvetlil, že „to vyzerá, akoby vytvorili vírus a vyzbrojili ho týmto balíčkom, ktorý sa nazýva „Spike protein“.

Po prvom uvoľnení tohto „vysoko sofistikovaného toxínu“ sa u malého percenta ľudí vyskytnú očakávané alergické reakcie, ktoré u mnohých spôsobia vážne ochorenie a smrť. Podľa Chettyho sa to zvyčajne stáva na ôsmy deň príznakov.

Lekár uviedol, že kvôli počiatočným 14-dňovým celosvetovým výlukám sa nakazení s COVID-19, ktorí mali alergické reakcie, dostavili do nemocníc neskoro a tieto zariadenia zaviedli predpísané protokoly na vyvolanie smrti a poškodenia, aby vyvolali strach.

Ale hra, ktorú hrali s týmto umelo vytvoreným vírusom, mala ospravedlniť očkovanie planéty,“ pokračoval.

Chetty dodal, že tieto injekcie boli navrhnuté tak, aby „sme boli vystavení tomuto proteínu počas dlhšieho časového obdobia“.

Lekár, ktorý vykonáva svoju prax už 18 rokov, mnohokrát poskytol rozhovory iným lekárom na internete a spolupracoval s ďalšími známymi inovátormi včasnej liečby, ako sú Dr. Pierre Kory, Ryan Cole a Richard Urso, vysvetlil, že po úmrtiach na alergické reakcie v prvých dvoch týždňoch existujú ďalšie dlhodobé zdravotné hrozby.

Začíname pozorovať poškodenie endotelu (ovplyvnenie výstelky krvných ciev), ktoré táto vakcína spôsobuje svojím Spike proteínom a jeho vplyvom na receptory ACE2. Tieto úmrtia sa dajú očakávať. A nikdy sa nebudú pripisovať proteínu, ktorý je veľmi dobre vyvinutým toxínom,“ povedal. „Spike proteín je tiež membránový proteín. Takže mRNA sa rozšíri do celého tela. Tvorí sa v rôznych tkanivách nášho tela. Vstúpi do týchto membrán v našom tele a do týchto špecifických tkanív. Tieto tkanivá sú považované za cudzie a vyvolávajú rôzne autoimunitné reakcie. Takže úmrtia, ktoré majú nasledovať po očkovaní, nikdy nebudú pripísané toxínu! Budú príliš rozmanité, bude ich príliš veľa a budú sa vyskytovať v príliš veľkom časovom rozpätí, aby sme pochopili, že sme boli otrávení,” pokračoval. “Tento jed z dlhodobého hľadiska spôsobí, že u ľudí s už existujúcimi chorobami sa tieto choroby zhoršia,” vysvetlil lekár.

S určitými toxickými látkami, vrátane “častí proteínu HIV” v tomto “definitívne upravenom” spike proteíne, Chetty hovorí, že u ľudí s rakovinou sa rakovina opäť rozbehne a oni povedia, že zomreli na rakovinu.

Ľudia s cievnymi léziami alebo predispozíciami, ako sú naši diabetici a ľudia s hypertenziou, budú mať mŕtvicu, infarkt a ostatné v rôznom čase a my ich budeme pripisovať ich predchádzajúcim stavom,” povedal. U ľudí sa časom vyvinú autoimunitné ochorenia, proti ktorým nebude možné farmaceuticky zasiahnuť, pretože sú príliš cielené.

Ale myslím si, že ak ľudia pochopia, aký je zámer, potom pochopia, prečo sa to stalo. Chorá logika, nátlak, útlak, to všetko je ospravedlniteľné, keď pochopíte, že existuje väčší plán. Tento plán má zabezpečiť, aby sme mohli kontrolovať a zabíjať veľkú časť našej populácie bez toho, aby mal niekto podozrenie, že sme boli otrávení,” povedal lekár.

Preto si myslím, že všetko, čo vidíme, je opodstatnené, ak chápete konečný cieľ,” uzavrel. Myslím si, že v hre je veľký obraz, inak by vakcíny nemali zmysel. Od začiatku nám vakcínu predávali ako spasiteľa a keď sa pozrieme na vedecké poznatky, nie je to pravda.

Bezprecedentná globálna katastrofa

Na možnosť podobných scenárov už dlhšie upozorňujú aj iní odborníci.

V marci minulého roka vzbudil bývalý vysoký manažér Nadácie Billa a Melindy Gatesovcov Geert Vanden Bossch širokú pozornosť, keď v otvorenom liste a videu varoval pred „bezprecedentnou globálnou katastrofou“ spôsobenou experimentálnymi očkovacími programami COVID-19. Bývalý vedúci programový manažér Globálnej aliancie pre vakcíny a imunizáciu (GAVI) vo svojom liste napísal, že je „čoraz ťažšie si predstaviť, ako dôsledky rozsiahleho“ očkovacieho programu prenosu génov“ nevyhladia veľkú časť našej ľudskej populácie“.

Možno si predstaviť len veľmi málo iných stratégií, ako premeniť relatívne neškodný vírus na zbraň hromadného ničenia s rovnakou účinnosťou,“ povedal. Odborník na COVID-19 a renomovaný lekár Dr. Peter McCullough zopakoval: „Máme do činenia s najväčšou biologickou katastrofou v dejinách ľudstva… a nikto nevie, ako ju zastaviť“. McCullough, ktorý publikoval viac ako 650 prác v lekárskej literatúre, na inom mieste dospel k rovnakému záveru ako Dr. Chetty: „Som presvedčený, že sme vystavení forme bioterorizmu, ktorá sa používa na celom svete a ktorá sa zrejme plánovala mnoho rokov.“

[wp_ad_camp_2]

Iní odborníci, vrátane organizácie America’s Frontline Doctors (AFLDS), už nejaký čas varujú pred možnosťou rozsiahleho zvýšenia hladiny protilátok (Antibody Dependent Enhancement – ADE) v reakcii na vakcíny, čo môže byť smrteľné.

V bielej knihe uverejnenej v januári AFLDS uviedla: „ADE je obzvlášť zložitá, pretože ide o oneskorenú reakciu. Spočiatku sa všetko zdá byť v poriadku. Zdá sa, že človek má skvelú imunitnú odpoveď, ale potom sa (táto vakcínou vyvolaná náchylnosť) stane smrteľnou, keď je človek vystavený vírusu vonku.“ Vakcína namiesto toho, aby zabránila poškodeniu, infekciu zosilňuje,“ pokračoval AFLDS.

To sa dá zistiť až po mesiacoch alebo rokoch používania v populáciách na celom svete.

AFLDS ďalej varovala, že reakcie ADE je ťažké dokázať, pretože sa často interpretujú ako infekcia „horším vírusom“ alebo možno nebezpečnejším variantom.

Doktorka Sherri Tenpennyová vydala podobné varovanie vo februári minulého roka a predpovedala rozsiahle ochorenia a úmrtia v dôsledku ADE po týchto injekciách. Očakávala nárast počtu ľudí s dýchacími problémami, ktorí by potom boli vyhlásení za osoby zo „zmutovaným vírusom“(t. j. „nebezpečným variantom“), čo by sa mohlo využiť na šírenie tvrdenia, že je potrebné viac očkovania, hoci títo ľudia majú v skutočnosti protilátky vytvorené (pôvodnou) vakcínou.

Ďalšou odborníčkou, ktorá vyjadrila podobné obavy, je Dr. Dolores Cahillová, írska biomedicínska vedkyňa a odborníčka na imunológiu. V januárovej prezentácii vysvetlila, že vzhľadom na vysoké riziko výskytu vedľajších účinkov by si tí, ktorí uvažujú o očkovaní, mali uvedomiť, že v dôsledku očkovania budú mať do konca života „oveľa vyššie riziko úmrtia“. Cahillová tiež očakávala značný počet úmrtí v dôsledku ADE v týždňoch, mesiacoch a rokoch nasledujúcich po očkovacích kampaniach a vyjadrila obavy, že tieto úmrtia budú klasifikované ako dôsledok COVID-19, hoci v skutočnosti môžu byť spôsobené očkovaním.

Odvtedy sa stala normou dramatická súvislosť medzi realizáciou očkovacích kampaní v krajinách po celom svete a prudkým nárastom úmrtí pripisovaných COVID-19.

V marcovom rozhovore Dr. Michael Yeadon, bývalý viceprezident a vedúci vedecký pracovník pre alergie a respiračné ochorenia spoločnosti Pfizer, dospel k podobným záverom ako Chetty a uviedol: „Ak by niekto chcel v najbližších rokoch poškodiť alebo zabiť významnú časť svetovej populácie, systémy, ktoré sa teraz zavádzajú, by to umožnili.“Podľa môjho názoru je celkom možné, že tento systém plošného prenosu génov bude použitý na masívnu depopuláciu,“ povedal.

Yeadon zverejnil video s doktorom Chettym na Telegrame a jednoznačne podporil argumentáciu juhoafrického lekára: „Je to zaujímavý názor, ktorý dáva rovnaký zmysel ako ktorýkoľvek iný. „Požiadavky na očkovanie sú nelogické a desivé, pretože väčšine ľudí vírus vôbec nehrozí a vakcíny nezabraňujú infekcii ani prenosu. Takže neponúkajú žiadny spoločenský prínos, iba možný individuálny prínos,“ povedal.

NIKDY by sme ľudí nenútili robiť niečo, čo je výhodné len pre nich, a to ešte len za nepravdepodobných okolností. To je šialené. Odmietnite,” radí Yeadon.

Preložila zuzka | Zdroj: UNCUT-NEWS

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
16 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře