Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

  • Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu
    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Korporace Spojené státy se může tento týden zhroutit

Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého draka

ze dne 14.2.2Q22

Pokud vše půjde dobře, satanistická parazitická entita známá jako korporace SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ tento týden zkrachuje a zhroutí se. Pokud se tak stane, dominový efekt povede k odstranění vydíraných, podplacených hlupáků s vymytým mozkem, kteří se vydávají za vůdce v ostatních zemích G7. Americká korporace nedodržela 31. ledna lhůtu pro vnější platby. Dostaly čas do tohoto týdne, aby peníze sehnaly, jinak budou odříznuty od vypůjčených peněz, které potřebují k tomu, aby zůstaly v chodu.

Žádáme převážně asijské věřitele, aby jim neposkytovali další finanční prostředky a nechali tento hlavní zdroj světového zla zemřít. Bílé klobouky slibují, že po implozi nastoupí a obnoví demokracii, svobodu tisku a kompetentní ekonomické, sociální a ekologické řízení.

Chazarská mafie a její političtí otroci se tomu samozřejmě hystericky snaží zabránit rozpoutáním třetí světové války na Ukrajině. Je to jako když se školák snaží vyhodit školu do povětří, aby se vyhnul zkoušce, o které ví, že ji neudělá.

Začněme tím, že se podíváme na příznaky toho, že americká korporátní vláda zkrachuje. Největší signály přicházejí z finančních trhů, kde se zasvěcenci ženou k odchodu.

Následující graf ukazuje zdaleka největší výprodej na akciovém trhu za posledních deset let.

Totéž se děje na trhu amerických státních dluhopisů, jejichž ceny se propadly nejvíce od roku 1973 a pravděpodobně vůbec v celé historii.

Každý dlouholetý pozorovatel trhu ví, že když akcie rostou, dluhopisy obvykle klesají a naopak, když se obojí zhroutí, jedná se o událost typu černá labuť.

Nářky falešné Bidenovy administrativy, že “Čína od nás nekoupila slíbených 200 miliard dolarů ročně”, jsou chabou výmluvou. Číňané odpovídají, že nebylo co kupovat, protože americká ekonomika byla zničená a nemá co prodávat kromě zbraní (které odmítají Číně prodávat) a kukuřice (suroviny pro jejich ovce).

I kdyby americká korporace opět použila špinavý trik, aby odvrátila bankrot, lidé se otevřeně vzbouří proti svým zkorumpovaným a neschopným vládcům.

Zaznamenáváme například rostoucí vzpouru řadových příslušníků kanadské armády proti zkompromitovaným vrchním velitelům.

Tento citát o situaci ohledně Trudeaua (Castra) nám poslal zdroj z Mossadu, a i když nevíme, kdo ho řekl, stojí za to ho předat dál:

Není na Trudeauově rozhodnutí, zda odstoupí, nebo se pokusí zůstat. Je to rozhodnutí Světového ekonomického fóra (WEF). Jedná se o zásadní rozhodnutí, které ovlivní celý svět. Není to bitva pouze za Kanadu, je to bitva za celý svět. Jedná se o první domino korupce, a pokud padne, celý plán WEF selže, protože všechna zkorumpovaná domina padnou, pokud budou nucena odejít od moci.

Upřímně řečeno, WEF si nemůže dovolit, aby Trudeau odstoupil. Pokud padne on, padne Biden, padne Austrálie, padne Nový Zéland a padne celá Evropa. Pak se přidá zbytek světa.

Kamioňáci jsou skutečnou lidovou armádou. Kde jinde byste mohli rychle sestavit tak silnou a mladou armádu, která by se případně postavila Globalistické tyranské armádě? Je to armáda, ke které se mohou přidat všichni ostatní a stát za ní. Polovina Globalistické tyranské armády je opustí a přidá se ke kamioňákům, pokud se zdá, že v Ottawě uspějí.

Řidiči kamionů mohou zvítězit, ale bude to vyžadovat podporu všech. Je tu příležitost, která nezůstane otevřená navždy.

Nesouhlasím s tím, že jde pouze o nenásilnou konfrontaci. Nemyslím si, že se WEF složí kvůli dlouhému nenásilnému protestu tisíců řidičů kamionů. Na tomto tyranském plánu pracují už 100 let.

Myslím, že se položí pouze v případě, že budou mít zjevně slabší sílu než Lidová armáda. Ať už půjde o nenásilnou, nebo násilnou konfrontaci, pro úspěch obou způsobů je zapotřebí, aby za kamioňáky stála velká síla se zjevnou rezervou. To znamená, že WEF musí jednat hned, než se Lidová armáda příliš rozroste o silné rezervy. Očekávám, že WEF brzy podnikne kroky k potlačení tohoto povstání. Nejde o Trudeaua, jde o plán WEF, který je v běhu po celém světě. Všichni musí být připraveni silně podpořit kamioňáky a zasáhnout do boje, pokud budou napadeni.

Tito kanadští vlastenci by měli požadovat, aby nejvyšší představitelé a kanadská vláda předložili důkaz, že Covid – záminka, kterou používají k vynucování toxického očkování – vůbec existuje. Již dříve jsme žádali kanadský Úřad zdraví, WHO a CDC, mimo mnoha jiných míst, aby poskytli byť jen jediný vzorek coronaviru, a nebyli toho schopni. Místo toho máme hlavního očkovacího ředitele společnosti Pfizer Alberta Israela Abrahama Borla, který tvrdí, že jejich vakcíny jsou založeny na falešném viru: “Nestudovali jsme ‘skutečný’ virus, ale virus, který jsme vytvořili v laboratoři.”

Skutečným důvodem pro vakcínu je sociální kontrola pod znamením šelmy, nikoli boj proti pandemii. Jako důkaz nám zednáři z lóže P3 poslali tento obrázek prototypu bankomatu, který vám neumožní přístup k penězům, pokud neprokážete, že jste byli očkováni.

Armáda na celém Západě si musí uvědomit, že vnucování léčby lidem na základě lží je podle norimberských zákonů válečným zločinem. Trestá se smrtí.

Ředitelé farmaceutických společností jsou již na útěku. Například tato zpráva uvádí:

Několik dní poté, co společnost Pfizer přiznala, že bezpečnostní audit by mohl z jejího ocenění na burze vymazat miliardy dolarů, se generální ředitel společnosti Moderna Stéphane Bancel zbavil akcií v hodnotě stovek milionů dolarů a smazal svůj účet na Twitteru.

Podle zdrojů CIA byl zatčen. Ostatní generální ředitelé byli rovněž zatčeni nebo jsou na útěku, tvrdí zdroje.

V uplynulém týdnu bylo také zatčeno mnoho vrcholných světových představitelů. Například princ Charles byl “zatčen za vraždu jeho ženy. Charles zavraždil Dianu, což je v Evropě i ve světě všeobecně známo. Charles je úchyl… jeho žena je podle svých zaměstnanců obyčejný tyran,” tvrdí skutečný šéf MI6. V korporátních zprávách se dozvídáme, že “Charles měl pozitivní test na Covid a odešel do izolace”.

Všimli jsme si také, že turecký prezident Recep Erdogan je stále nezvěstný a podle našich informací se do Turecka nevrátí. Tato zpráva to odráží:

Představitelé šesti tureckých opozičních stran prohlásili, že Turecko zažívá “nejhlubší politickou a ekonomickou krizi” ve své historii, a obvinili z ní výkonný prezidentský systém. Uvedli, že jejich společným cílem je přeměna tureckého vládnutí na “posílený parlamentní systém”.

Turecký prezident byl zadržen aliancí bílých klobouků, protože se snažil rozpoutat válku s Ruskem na Ukrajině, tvrdí zdroje SBD. Odstraněni budou i další vůdci, kteří bijí na bubny války, slibují zdroje.

Zdroje ruské FSB zase tvrdí, že na Ukrajině žádná válka nebude.

Rusové nechtějí nic dělat. Biden a jeho manipulátoři říkají “válka se blíží, válka se blíží!”, ale nic se nestane, prostě nic. Žádná válka určitě nebude. Musíte pochopit, že Ukrajina a Rusko jsou stejní lidé. Jsme jako manželé, stejná rodina, stejné vzdělání, stejné instituce, stejný vojenský program, stejná mentalita. Ukrajinský prezident je rád, že dostane zbraně a další věci z USA, ale nehodlá nic dělat, tak popisuje situaci vysoce postavený zdroj z FSB.

FSB se domnívá, že když k válce nedojde, “všeobecně zesměšňovaný” Bidenův režim se zhroutí.

Chazarskou mafii samozřejmě nesmíme nikdy podceňovat. Jednak jsou stále schopni nahradit mnoho světových vůdců dvojníky. Například falešný Bidenův režim se snaží udržet iluzi, že stále ovládá CIA, tím, že do svých korporátních médií nasazuje falešného Mikea Pompea. Podívejte se na masku na krku falešného Pompea níže a porovnejte ji s fotografií skutečného Pompea, který spolupracuje s Aliancí.

Chcete-li pochopit skutečný důvod strachu ChM, podívejte se na demonstrace v Kanadě, Austrálii, Izraeli atd. a uvidíte, že lidová revoluce je v plném proudu.

Historie se opakuje? Vakcína proti neštovicím vyvolala virus AIDS.

Australské zdroje například uvádějí: “Revoluce v Canbeře nebude vysílána v televizi, která je k ničemu. Zúčastní se jí statisíce lidí.”

VIDEOVIDEO

Tentokrát se ChM nehodlají vyhnout dlouho očekávané spravedlnosti. To však neznamená, že se o to nepokusí, jak jasně ukazuje tato zpráva CIA:

Zkorumpovaná policie v hlavním městě Austrálie nasadila rušičku signálu, aby narušila jakýkoli přenos živých záběrů z protestů. Ty mohou být použity také jako frekvenční zbraně, které vyvolávají havanský efekt, a pokud jsou zapnuty příliš dlouho, způsobí lidem vážné onemocnění a trvalé poškození mozku. Je to velmi reálné a je třeba to rozbít.

Vzkaz policii v Canbeře: pokud použijete tyto zbraně proti australskému lidu, budete zastřeleni odstřelovači australských speciálních jednotek.

Podobně je tomu i jinde. Policie a armáda nesmí útočit na své lidi, jinak je čeká okamžitá spravedlnost.

Víme, že americká armáda nepodporuje falešný Bidenův režim a nepůjde za něj do války. Ostatní vojenské síly to musí vzít na vědomí, jinak budou čelit fatálním následkům.

Když už mluvíme o smrtelných následcích, Japonci začali útočit na ChM. Japonský pravicový zdroj blízký císaři tvrdí, že minulý týden byl učiněn velký tajný krok proti francouzské větvi rodiny Rothschildů. V podstatě je vykopli z Japonska a z velké části Asie, tvrdí zdroj. Proto minulý týden vypukl požár v továrně na tisk peněz Francouzské banky. To je také důvod, proč byl minulý týden zatčen vysoce postavený člen japonské císařské policie. Japonsko se poprvé po 80ti letech stane opět nezávislou zemí.

Na závěr našeho reportu se tento týden podíváme na nejnovější vývoj v projektu Blue Beam (Modrý paprsek) a vesmírných válek. Na této frontě došlo k největšímu vývoji, když někdo sestřelil 49 družic Starlink Elona Muska.

Podle CIA je vyřadil pozemský paprsek přímé energetické zbraně (DEW), který patří ChM. “Nechtějí, aby jim Musk odebral kontrolu nad globální komunikací. Musk je v současné době pod ochranou Aliance a je pečlivě sledován. Zásah DEW přišel z Evropy, nikoli z USA,” tvrdí CIA. Naznačili, že útok přišel z okolí Vatikánu nebo Ženevského jezera.

Přeložila tereza | Zdroj: benjaminfulford.net 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
80 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře