Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Zatímco svět rozptyluje ukrajinská hysterie, došlo k velkým změnám. Nacisté po celém světě jsou loveni

Komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého draka,

ze dne 14.Q3.2Q22

Neuvěřitelná hysterie a lži, které denně vypouštějí propagandistická média chazarských otrokářských kolonií skupiny zemí G7, odvádějí pozornost světa od skutečně historických změn. To, čeho jsme svědky, je konec války, která zuří doslova tisíce let. Prastará skupina satana uctívajících rodin, která ovládá OSN, centrální banky, nadnárodní korporace žebříčku Fortune 500 a mnoho dalšího, čelí něčemu, co nikdy nečekala: konečné porážce.

Stejně jako vítězové druhé světové války uspořádali jaltskou konferenci, aby rozhodli o podobě poválečného světa, vítězové nevyhlášené třetí světové války již zahájili podrobné plánování nového věku planety Země. Mluvili jsme o tom již dříve, takže stačí říci, že se chystá obrovská kampaň za ukončení chudoby, zastavení ničení životního prostředí a expanzi do vesmíru.

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov prohlásil, že “pět stálých členů Rady bezpečnosti OSN nemá právo diktovat osud světa a ani o to neusiluje”.

Nyní se podívejme na závěrečné fáze stále probíhající třetí světové války. Zde ruská vojenská operace na Ukrajině vyplavila tyto satanské zločince ze skrýše na dohled lidstva. V prosinci 2021 Rusko iniciovalo rezoluci OSN odsuzující nacismus, rasismus atd. a podpořilo ji 130 států, zatímco pouze dva, USA a Ukrajina, byly proti. A přesto nám teď chazarská mafie chce zázračně namluvit, že 141 států hlasovalo v OSN pro odsouzení ruského kroku, který se má vypořádat s těmito nacisty.

Patří ke stejným 170 zemím, které odhlasovaly zákaz fluorovaných plynných chladiv právě ve chvíli, kdy se chystala vypršet platnost patentu rodiny Du Pont na tato chladiva. V roce 2016 pak tytéž “národy” opět hlasovaly pro zákaz jejich náhrady HFC, a to právě v době, kdy se chystala vypršet platnost patentu společnosti Du Pont na ně.

Z toho všeho vyplývá, že v čele těchto takzvaných národů stojí jednotlivci, kteří byli podplaceni ze švýcarských bankovních účtů a kterým bylo vyhrožováno smrtí, pokud nebudou plnit příkazy ChM.

Hlasování proti nacistům zastihlo ChM nepřipravenou, a tak těmto takzvaným vůdcům trhli řetězy. Nyní se však děje to, že otrokáři těchto otroků hlasujících v OSN jsou systematicky stíháni a postaveni před soud.

Skutečnou situaci lze vidět na seznamu zemí, které podporují sankce proti Rusku, a těch, které je nepodporují. Blízký východ, Indie, většina Asie, Jižní Amerika, Afrika a další izolaci Ruska nepodporují. V podstatě, pokud vezmete, že světová populace je 8 miliard, vidíte, že 7 miliard podporuje Rusko a jedna miliarda stále souhlasí s ChM.

Dokonce i ta miliarda, která je stále pod kontrolou ChM, se otevřeně bouří proti svým satanským vládcům.

Je to proto, že čínské ministerstvo zahraničí a ruské ministerstvo zahraničí zaslaly vojenským a zpravodajským agenturám planety důkazy o tom, že ChM a jejich takzvaný Bidenův režim v USA zřídily po celém světě 336 laboratoří s biologickými zbraněmi a vypouštějí smrtící patogeny ve snaze vyvraždit většinu lidstva. Nejedná se o takzvaný “konspirační” blog, mluvíme o čínské vládě, která mluví veřejně a na záznamu. (VIDEO)

Ruská GRU (obdoba velení Pentagonu) zaslala Společnosti Bílého draka dokumenty, které přesně ukazují, jak ChM funguje. V nich se uvádí, že když se rodině Rockefellerů, Rothschildů a Světovému židovskému kongresu podařilo svrhnout křesťanského ruského cara, začali uměle vytvářet národ, který je dnes známý jako Ukrajina. Systematicky umučili k smrti veškerou ruskou inteligenci a vůdce v regionu. Vyvolali také hladomor, při němž zahynuly nejméně 3 miliony lidí, aby donutili zbytek obyvatelstva k poddanství. K tomu vytvořili zkomolenou verzi ruštiny, kterou začali nazývat “ukrajinský jazyk”. Vedení regionu pak bylo svěřeno do rukou kultu Chabad. Tito sektáři chtějí vyvraždit 90 % lidstva a zbytek zotročit.

Rusové tvrdí, že Rockefellerova nadace, Nadace Billa Gatese, Nadace C. Adenauera a Světový židovský kongres financovaly nacistický (chabadský) puč na Ukrajině v roce 2014. Financovaly také laboratoře na výrobu biologických zbraní, které odsoudila Čína.

Ruský vyslanec řekl: “Zjistili jsme, že odebírají krev k vytvoření patologických látek, které mohou být specificky zaměřeny na určité etnické skupiny… vyrábějí zbraně proti moru, antraxu a dalším smrtícím patologickým látkám.”

Podrobnější informace naleznete v dokumentu “Pentagon Bio-laboratories”, který v roce 2018 natočila Dilyana Gaytandzhieva.

GRU poskytla příslušným agenturám po celém světě podrobný seznam jmen skutečných osob, které stojí za těmito zvěrstvy, a také doprovodné toxické vakcíny k pokusu o masovou vraždu.

Také “NATO chtělo rozpoutat třetí světovou válku použitím jaderných zbraní proti Rusku,” řekl bývalý ukrajinský premiér Nikolaj Azarov.

To znamená, že lidé, kteří za tím stojí, jsou nyní oficiálně označováni za válečné zločince a jsou stíháni. Nikde na této planetě, ani ve Švýcarsku, ani v Izraeli, ani na Antarktidě, se nemohou skrýt. Nebudou vpuštěni ani mimo planetu, slibují zdroje Tajného vesmírného programu. Říkají, že jde o vyvrcholení války, která zuří už tisíce let na planetě i mimo ni.

Také v Japonsku se minulý týden stalo něco velmi neobvyklého a nadpozemského. Zrovna, když se Společnost Bílého draka setkala se zástupcem japonské Společnosti třínohé vrány, starobylý kámen známý jako Sessho-Seki neboli kámen smrti se rozdělil na dvě části a údajně uvolnil starobylého ducha. Když se tak stalo, posvátné tabulky zakoupené ve svatyni, kde se kámen nachází, padaly z polic a zdí po celé zemi.

Vysoce postavená šintoistická kněžka vysvětluje, že to znamená, že v Japonsku dojde ke změně režimu. “Zjeví se jako krásná žena a zničí nepřátele Japonska,” řekla. Ať už byla tato událost zinscenovaná, nebo se na ní podílely esoterické síly, je jasné, že poválečný otrokářský režim v Japonsku končí, shoduje se více zdrojů z Japonska.

Zdroje z asijských tajných společností tvrdí, že rozptýlení pozornosti na Západě způsobené situací na Ukrajině vedlo minulý týden k “velmi úspěšnému a přátelskému setkání” mezi různými asijskými frakcemi. V podstatě CHM v Asii i ve světě skončila, tvrdí zdroje.

Proto se nyní ChM zoufale snaží využít služebníků Komunistické strany Číny, aby vyhladila co nejvíce Asiatů. Zdroj CIA v Asii varoval: “Až bude tento koronavirus dokončen, polovina Číňanů v Číně zemře. Vzpomeňte si, kolik milionů lidí zemřelo během několika dní ve Wuhanu, když testovali frekvence 5G.” Bylo řečeno, že “toto je plán, jak donutit co nejvíce čínských občanů, stejně jako občanů Hongkongu, aby se podrobili testu PCR několikrát během krátké doby. Špičky stěrů obsahují stejné jedy, které jsou ve vakcíně. Představte si, že byste během krátké doby třikrát podstoupili test PCR stěrem. Je to stejné, jako kdybyste se nechali třikrát píchnout. Takto plánuje ČKS vyhladit polovinu populace, pokud se pravda co nejdříve nedostane k lidem.”

ChM také hrozí, že způsobí hladovou krizi. Jak varoval falešný klimatický car amerického prezidenta Joe Bidena John Kerry: “Počkejte, až uvidíte 100 milionů lidí, pro které se zhroutila veškerá kapacita produkce potravin.” Zdroje z Mossadu tvrdí, že “je to stoprocentní dvojník (klon). Tohle není ten John Kerry alias Kohn, kterého jsme znali před údajnou nehodou na kole před šesti lety ve Francii.

Bílé klobouky na Západě samozřejmě zesilují ofenzivu proti těmto genocidním monstrům. Například propagátor vakcín Anthony Fauci je nyní v programu na ochranu svědků, podle floridského guvernéra Rona DeSantise. Poskytuje podrobná svědectví o svých páničcích, jako jsou Bill Gates, Hillary Clinton-Rockefellerová atd., tvrdí zdroje ze CIA.

Zde jsou některé z novinek. Podle podání společnosti Pfizer BioNTech o jejich hromadných injekcích přiznávají:

  • není to vakcína
  • že v rámci klasifikace “genové terapie” nebudou schváleny
  • experimentální povahu svého produktu
  • mnoho neznámých škod a vedlejších účinků, které může způsobit.

“Tohle jsme my ostatní už věděli. Vakcíny nebyly předepsány k léčbě pacientů s COVIDem a nyní je téměř milion Američanů mrtvých!” tvrdí zdroj ze CIA.

Není divu, že společnost Pfizer byla vyřazena z newyorské burzy.

To je jen špička ledovce. V odkazu najdete seznam všech biotechnologických a farmaceutických společností v Kyjevě. (ODKAZ)

Proto je tak zajímavé, že Rothschildův zámek v Anglii svítí ve prospěch Ukrajiny.

“Jsme přímo nad cílem… Jedná se o Waddesdon Manor ve Velké Británii, největší Rothschildův domov v Evropě. Když ztělesněné zlo brání vaši vlajku… ach jo, to není nic dobrého!” poznamenává zdroj z Mossadu. “Už někdy projevili stejnou podporu jiným zemím v konfliktu?” ptá se zdroj.

“Tady máte odpověď na otázku, proč je pro ně Ukrajina tak důležitá; byla to jejich dojná kráva a centrum výzkumu biologických zbraní,” pokračuje zdroj.

Další zdroje z Mosadu také uvedly, že “organizátoři a sponzoři americké Antify jsou stejní lidé, kteří řídili všechny aktivity nacistů / Antify na Ukrajině v posledním desetiletí a půl. Je načase, aby se to svět dozvěděl.”

Situace dospěla tak daleko, že i izraelská vláda žádá ChM, aby se vzdala. Izraelský premiér Naftali Bennett “nám říká, abychom se vzdali, a my to nemáme v úmyslu udělat,” uvedl vysoký ukrajinský představitel.

Pokud se nebudou chtít vzdát, zemřou, slibují zdroje Bílých klobouků. Proto je “dvojník Netanjahu opět pozitivní na Covid. Co se to děje? Možná je tentokrát čas na útěk do Gitma?”, jak poznamenává zdroj ze CIA.

Poté, co zástupce rodiny Asijského draka prohlásil, že se domnívá, že Barack Obama, který působí na Havaji, řídí protiútok ChM, jsme mu odpověděli takto: “Ať už je to kdokoli, avatar, klon nebo originál, jsme velmi blízko odhalení.”

Zdroje z NSA tvrdí, že takzvaný Obama, který se nedávno objevil na Havaji, byl zoufalým pokusem falešného Bidenova režimu získat financování z Asie tím, že nastrčí loutku s černým obličejem. Nikdo se nenechal oklamat.

Všimli jsme si také, že falešný Bidenův režim je nyní v obležení a už dlouho nevydrží. Za to můžeme poděkovat řidičům kamionů. Řidiči kamionů představují všechny hrdiny této pandemie. Bojují proti těmto idiotským a nesmyslným příkazům a chtějí zpět své svobody.” (VIDEO)

Sledujte také setkání zástupců konvoje nákladních aut se senátory Ronem Johnsonem a Redem Cruzem.

Celkově je porážka ChM nevyhnutelná proto, že nemají na své straně pravdu. “Pravda,” připomíná arcibiskup Carlo Maria Viganò, “je základem spravedlnosti a míru”. Pravda nás také osvobozuje.

Přeložila tereza | Zdroj: benjaminfulford.net

 

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
61 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře