Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • Európe už dochádza s utečencami trpezlivosť
    Európe už dochádza s utečencami trpezlivosť

    Európe už dochádza s utečencami trpezlivosť

  • Jsou mezi námi
    Jsou mezi námi

    Jsou mezi námi

  • Nové hnutí Superstraight – Superhetero: Kontroverzní typ orientace?
    Nové hnutí Superstraight – Superhetero: Kontroverzní typ orientace?

    Nové hnutí Superstraight – Superhetero: Kontroverzní typ orientace?

  • Islámský učenec říká, že muslimové by měli odejít ze Západu, aby uprchli před LGBT učením
    Islámský učenec říká, že muslimové by měli odejít ze Západu, aby uprchli před LGBT učením

    Islámský učenec říká, že muslimové by měli odejít ze Západu, aby uprchli před LGBT učením

Znásilňovací gangy také v Německu

…..při průjezdu Německem jsem se stavoval u jednoho velice dobrého známého, který pracuje u policie na dost vysokém místě. Chtěl jsem si při dlouhé cestě trochu odpočinout. Při rozhovoru o jeho a mé rodině mně zcela od tématu nabídl, jestli se mám zájem podívat na jedno velmi zajímavé multikulturní obohacení. Nechápal jsem. Proč mi nabídl právě mezi řečí zajímavost, o které nebyla ani řeč. Usoudil jsem že je asi z jeho strany důležitá. Pousmál jsem se a pobídl, nechť mi ji klidně ukáže. Pousmál se také a řekl mně, že budu příjemně překvapen.

Sedl si k počítači a zasunul USB paměť. Prohledal data a velice rychle rozbalil zajímavý filmík. Z nějaké “bezpečnostní kamery” byl záběr na dívenku, která jde v noci po chodníku. Z boku, (nebylo vidět z kamery kde byli schovaní), se vynořili dva muži silně pigmentovaní a začali se sápat brutálně na dívenku. Zpočátku to vypadalo, že nemá šanci, ale najednou se jim vymkla, vytrhla či vyklouzla a co následovalo jsem si musel nechat přehrát několikrát. Jeden na dívenku vytáhl rychle dlouhý nůž. Styl, který použila jsem neznal, ale bylo to něco jako kung-fu, či jiné bojové umění. Přesně během 45 vteřin dle času na kameře, byli oba dva, skutečně statní muži (oproti své oběti) totálně zpacifikovaní, leželi na zemi  a dívenka odcházela skromně pryč. Několik úderů její nohou do obličejů ještě stojících a překvapených mužů, bylo pro násilníky naprosto devastující. Skončili s vyraženými zuby (oba dva) a jeden s přeraženou sanící a zlomenou rukou. Byl to ten, který na ni právě vytáhl nůž. Musím přiznat, že něco takového jsem nečekal a ani ve skutečné akci neviděl. Při pohledu na oběť, bych nikdy neřekl, že něčeho takového je schopna a umí bojové umění tohoto rázu. Bylo to jako z nějakého zabijáckého filmu. Pefektně “nahrané” ale v reálu.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Dle slov známého policisty, “bránící se útočnici” nenašli a za 4 měsíce případ odložili. Tentokráte zažili multikulturní obohacení silně pigmentovaní jižané s památkou na celý život. Všichni hoši od policie, kteří to viděli, (tajně jí fandili a fandí) byli naprosto překvapeni jejím umem, obratností s naprostou přesností úderů, dodal známý. Takovou akci, dle jeho slov, ještě nezažili. Prý by si to žádný z hochů z jeho manšaftu nechtěl s ní “rozdat”. S úsměvem dodal, možná jinde ano…..

Rozhovor se přesunul následně od tématu rodin k tématu o utečencích a mohu konstatovat, že vše zhodnotil slovy: To co se odehrává v Německu je horší než si kdokoliv z obyčejných lidí umí představit. Od policie odchází také mnoho lidí. Nemohou se na vše, kde nesmějí pomoci a měli by, dívat.

Na závěr mi sdělil větou k filmu, který mi ukázal: Jsem rád, že se konečně i mladí lidé začínají sami vzdělávat v oboru sebeobrany a je to nyní pro nás nutnost. Lepší než chodit do diskoték a pít pivo.

Po rozhovoru jsem si dal kávičku na cestu a odejel jsem směrem do Švajzu.

Z toho jednoznačně plyne a potvrzuje se pořekadlo tichá vody břehy mele. A ponaučení pro naši mládež by mělo být: Nechodit zatím na zábavy a začít se také v těchto obraných uměních vzdělávat…..

Hned bych zmíněnou aktérku bojového umění klidně tady v česku zaměstnal pro výchovu mládeže. Byla by o mnoho lepším přínosem pro mládež než nějaké nesmyslné kurzy čehokoliv…..

Napište prosím v diskuzi, jaký názor máte na takovou situaci právě vy. Měli by se naše děti a hlavně dívky v takovém obranném umění vzdělávat?????

Napsal tm z cest po multikulturní Evropě

Následuje samostatný článek, který na popisované úzce navazuje: 

Finské znásilňovací gangy (00:05)

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
16 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře