Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

  • Armáda utratí půl miliardy dolarů za výcvik vojáků pro boj v podzemí
    Armáda utratí půl miliardy dolarů za výcvik vojáků pro boj v podzemí

    Armáda utratí půl miliardy dolarů za výcvik vojáků pro boj v podzemí

  • Co se chystá v příštích dnech? Předpověď Charlieho Warda
    Co se chystá v příštích dnech? Předpověď Charlieho Warda

    Co se chystá v příštích dnech? Předpověď Charlieho Warda

  • Trestní oznámení k SHAEF. Podvod jménem STÁT
    Trestní oznámení k SHAEF. Podvod jménem STÁT

    Trestní oznámení k SHAEF. Podvod jménem STÁT

  • Zatímco se USA zajímaly o barevné revoluce a zavádění “demokracie”, Rusko nelenilo a zajímalo se o zbraně skalárních technologií
    Zatímco se USA zajímaly o barevné revoluce a zavádění “demokracie”, Rusko nelenilo a zajímalo se o zbraně skalárních technologií

    Zatímco se USA zajímaly o barevné revoluce a zavádění “demokracie”, Rusko nelenilo a zajímalo se o zbraně skalárních technologií

Velmi přesný souhrn informací a dat o Trumpovi, týmu Q, JFK ml. a dalších. Část čtvrtá

Část první ZDE

Část druhá ZDE

Část třetí ZDE

„Odstranění zločinců Deep State a všech těch pedofilů a tak dále, je něčím, co uvítá každý, kdo má zdravý rozum. Něčím, co by každý chtěl! Co za tím vším vězí? Jak bude svět vypadat, až bude tento systém za Donalda Trumpa postupně rozebrán? Když vstoupí do svého druhého období, můžeme si být jistí, že by to nebylo jen další vyjádření jakéhosi Nového Světového Řádu vlády jednoho světa právě pod vedením Donalda Trumpa v jeho představách? A stejně tak, co se stane na konci Trumpova druhého funkčního období? Pravděpodobně bude v listopadu 2024 znovu zvolen. To ho zavede až do roku 2024 a v té době mu bude 78 let. Co se stane potom?

„Trump to všechno opustí. Už v tom nebude pokračovat tak dlouho. Vybralo si to na něm neuvěřitelnou daň. Udělal to ve svém věku, protože Trump je velmi pozoruhodná Duše. Má silnou vůli k životu. Na Donaldu Trumpovi je pozoruhodných spousta věcí, o kterých lidé nevědí. Jeho vyspělost a moudrost, a také jeho duchovní stránka.

„Kdybyste opravdu rozuměli své numerologii a symbolice, věděli byste to naprosto přesně, a proto je největším důvod, proč tolik věcí více a jsme si jimi naprosto jisti, právě numerologie a symbolika, kterou používal Q tým, Q, John F. Kennedy ml. či Donald J. Trump. Nikdy nedošlo k situaci, že by použili špatnou symboliku. Vždycky je to dokonalé.

 

[wp_ad_camp_2]

 

„Trump a hnutí Q se skutečně snaží vytvořit vůdce. Všichni se máme stát vůdci. A proto bude moc vrácena lidem, ale předtím musíme zjistit, kdo doopravdy jsme. A co se doopravdy děje. To je to Velké probuzení a o tom to všechno je, proto děláme to, co děláme, a proto vy všichni děláte to, co děláte. Snažíme se vytvořit Vůdce, ne následovníky, či vytvářet peníze pro sebe. Je to o vytvoření myšlení a způsobu uvažování lidmi – aby šli a objevili svou vlastní pravdu. Tam venku je pravda, kterou musíme objevit. Bylo to před námi skryto. Až si to všechno uvědomíme, budeme lidmi, kterými potřebujeme a máme být.

„Můžeme pak provozovat vlastní komunity Shambhala zcela bez techno-matrixu a nakonec i bez peněz. Nepotřebujeme politiky a takzvané úřady. Nedovolíme, abychom se znovu dostali do této ošemetné situace, kdy se vzdáme své moci.

„Jak si máme být jistí, že to Trump udělá? Myslím, že jsme si řekli hodně o tom, kdo je Trump a jaký je, a v určitém okamžiku mu prostě musíme věřit. A my musíme dospět. Musíme se stát zodpovědnými za své vlastní životy, za své rodiny a za své činy. Až se tak stane, budeme regenerovaným Nanebevzetí Mistři, kteří dokážou všechny ty úžasné věci a budou se dělit o tento neuvěřitelný světě, a budou říkat: „Zbavili jsme se zla, co teď budeme dělat?’

„A jestli se ukáže, že je to jen další psychologická příležitost ze sociálního inženýrství, bude to asi ta nejkrutější, jakou kdy kdo na psychiku veřejnosti sehrál. Jedna z falešných nadějí. Byla by, ale vím, že není. Není to jen vyřčení naděje, pokud znáte symboliku, pokud znáte numerologii, víte, že tohle všechno je relativně reálné a živé, na to, aby to byl sen. Toto uvědomění je starodávné duchovní božství, stejně jako symbolika a numerologie. Je to krásné, je to dokonalé a je to něco, co stále používají.

„Trump neustále odkazuje na Bibli, jako na tu nejvyšší, nejkrásnější věc. Nejvyšší mocí je Bůh a proč bychom nešli přímo k němu, k Bohu? Lest náboženství spočívá v tom, že se stali prostředníky mezi vámi a Bohem. A všechno toto vyjde najevo.

„Velké věci byly vždycky Plánem. Budou pokračovat ve vzkříšení GEORGE ze stránek časopisu GEORGE ‘Platform 2020’ na časopisu GEORGE s úplňkem nad Mount Rushmore. Donald Trump oznámil, že tam bude. Bylo to na obálce časopisu z února 1998, který vlastnil jeho nejlepší přítel na světě, John F. Kennedy ml., který řekl: ‚Kdyby se můj drahý přítel Donald Trump někdy rozhodl obětovat svůj báječný miliardářský životní styl, aby se stal prezidentem – byl by nezastavitelnou silou konečné spravedlnosti, kterou by oslavovali demokraté i republikáni.‘ – John F. Kennedy ml., časopis GEORGE, červen 1999.

 

[wp_ad_camp_2]

 

„Když slyšíte tyto historky ze zákulisí, že Donald Trump to dělá proto, aby pomohl dokončit to, co chtěl udělat jeho oblíbený prezident, kterým je JFK, a aby pomohl snu prezidentova syna, JFK ml., který zašel až tak daleko, že předstíral vlastní smrt a překročil práh podsvětí na 21 let, aby dal dohromady hlavní plán, který zničí tento falešný techno-matrixový svět. ‚Odhalím vrahy svého otce, ať jsou to, kdo jsou, i kdybych měl svrhnout celou vládu.‘ – John F. Kennedy ml.

„A pak zmizel a v tom je krása. A lidé, kteří to nechápou, mají v životě hněv. Lidé, kteří to chápou, mají v srdci lásku. Těmto lidem, kteří to nechápou a obávají se, že toto andělské stvoření v Donaldu Trumpovi, které dělá tohle všechno, je nějak zlé, těmto lidem chybí láska a rovnováha uvnitř sebe sama.

„Proto učíme meditaci, Qi Gong, Tai Chi, diety – všechny tyto věci budou hodně důležité, až se v roce 2021 posuneme kupředu. UZDRAVOVÁNÍ je to, co se nastane.

„Společnost se bude navracet do práce velmi pomalu a brzy budou volby, po těch volbách, po zimním slunovratu, kdy je Slunce nejníže, jak vůbec může být, nastane čas pro Duševní reflexi a v této době začnou tyto tribunály, a v roce 2021 to všechno vyjde najevo. Pak bude nás všech zapotřebí, abychom všem ostatním pomohli plně se probudit a vést je k odchodu z měst umírajícího techno-matricového systému do komunit Šambhala, které nakonec nahradí všechna města po celém světě.

„Vím o těchto věcech a vím, že Donald Trump pomáhá Johnu F. Kennedy ml., aby pomstil smrt svého otce a dokončil Plán. Byl to plán jeho otce a strýce vrátit svobodu těm, kteří mají sílu ji uchopit, a úplně osvobodit lidstvo od techno-matrixu.“

Pro tadesco přeložila jena

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
17 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře