Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • Americký Kongres se chystá vyšetřit vakcíny proti COVIDu-19
    Americký Kongres se chystá vyšetřit vakcíny proti COVIDu-19

    Americký Kongres se chystá vyšetřit vakcíny proti COVIDu-19

  • Časopis Lancet konečně uznává, že přirozená imunita je mnohem lepší než mRNA “vakcinace”
    Časopis Lancet konečně uznává, že přirozená imunita je mnohem lepší než mRNA “vakcinace”

    Časopis Lancet konečně uznává, že přirozená imunita je mnohem lepší než mRNA “vakcinace”

  • Bývalý viceprezident společnosti Pfizer promluvil o satanistickém kultu, který stojí za očkováním
    Bývalý viceprezident společnosti Pfizer promluvil o satanistickém kultu, který stojí za očkováním

    Bývalý viceprezident společnosti Pfizer promluvil o satanistickém kultu, který stojí za očkováním

  • Profesor Bridle vysvětluje, proč nechce krev od očkovaných
    Profesor Bridle vysvětluje, proč nechce krev od očkovaných

    Profesor Bridle vysvětluje, proč nechce krev od očkovaných

Šokující zpráva: Vědci ze Sloan Kettering objevili, že mRNA neutralizuje aktivitu bílkovin potlačující nádory, což znamená, že může podporovat rakovinu

V našich buňkách je skrytá vrstva informací zvaná messenger RNA (také informační / mediátorová RNA; mRNA), která se nachází mezi DNA a bílkovinami a slouží jako kritické spojení. Vědci ze Sloan Ketteringu přinesli celému světu vakcinační filozofie šokující zjištění. Zjistili, že samotná mRNA je přenašečem změn způsobujících rakovinu – změny, které genetické testy vůbec neanalyzují a které probíhají pod dohledem onkologů po celé zeměkouli.

Nyní je tedy načase, aby nezávislé laboratoře, které nejsou výrobci vakcín (nebo jimi najaté), provedly diagnostické testy sérií vakcín proti Covidu a zjistily, zda se nejedná o očkování proti rakovině, která po dokončení série způsobí rakovinné nádory u očkovaných mas, jež všechny vyběhly ven, aby se ze strachu a pod vlivem propagandy nechali naočkovat. Vítejte ve světě experimentálních a špinavých vakcín známých jako mRNA „technologie.”

 

[wp_ad_camp_3]

 

Dříve neznámí poslové rakoviny se skrývají v RNA, nikoli v DNA

Tento ohromující objev by měl být zveřejněn na všech lékařských zpravodajských stránkách, v novinách, v televizním zpravodajství a na webových stránkách CDC (amerického Centra pro kontrolu a prevenci nemocí). Pokud tento článek nečtete proto, že sem pro informace chodíte, nebo pokud nepoužíváte DuckDuckGo jako vyhledávač, pravděpodobně byste ho nikdy neviděli. To proto, že je Google zmanipulovaný a je pod vlivem společností Big Pharma a VIC – průmyslovým vakcínovým komplexem. Zde je tedy hlubší vysvětlení toho, čeho jsme ve skutečnosti svědky, pokud jde o mRNA a vakcíny.

Informace nesoucí molekula messenger RNA může v konečném důsledku dávat pokyny lidským buňkám stejným způsobem jako hnací mechanismy rakoviny. Hraje hlavní roli v rozvinutí rakoviny a zároveň inaktivuje (tj. neutralizuje / potlačuje aktivitu) přirozené bílkoviny potlačující nádory, které lidské tělo vytváří, aby vás zachránilo před rakovinou. To je úplný opak toho, co CDC a výrobci vakcín právě teď všem říkají o vakcínách Covid. A tyto informace jsou podloženy klinickým výzkumem molekulárních biologů ze Sloan Kettering Institute.

Dokonce ani sekvenování DNA v rakovinných buňkách tyto změny neodhalí, takhle záludné vakcíny jsou. Je to jako trojský kůň, který říká vašim buňkám, aby tyto změny umožnily, jako by byly bezpečné, ale nejsou. Všechny předpoklady a domněnky o tom, že mRNA je nyní „bezpečná“, se tímto výzkumem obrátily o 180 stupňů. Tuto skutečnost velmi pečlivě uvažte, pokud jste ještě nebyl(a) očkován(a) technologií mRNA. A pokud jste již očkování podstoupil(a), možná byste si měl(a) sehnat právníka.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Po očkování proti Covid je RNA transportována z vašeho buněčného jádra a již nebude správně fungovat jako potlačovatel rakovinového nádoru

Bill Gates a VIC – průmyslový vakcínový komplex, jsou velmi zlověstní, jak všichni víme, ale vytvořit vakcíny, které oslabí a zbaví schopností potlačovatele rakovinových nádorů a zničí schopnost lidského těla chránit se proti rakovině, to už je jednoduše naprosté šílenství. Ochromené bílkoviny potlačující nádory jsou podobné mutacím DNA, které způsobují, že nádorové buňky nekontrolovaně mutují a množí se. Dočká se Amerika v příštích několika letech raketového nárůstu případů rakoviny kvůli vakcínám Covid? To ukáže až čas, ale právě teď věda odhaluje, že je to pravděpodobné. Dávejte dobrý pozor.

Proto každý, kdo je k smrti vyděšený vakcínou Covid, je spíše pro vědu než proti vědě, protože věda ukazuje, že technologie mRNA je velmi nebezpečná, zejména pokud jde o podporu rakovinových nádorů. Povězme to ještě jednou: Věda ukazuje, že technologie mRNA může podněcovat růst rakovinných nádorů.

Značné množství lidí s rakovinou krve má stejnou inaktivaci nádorů-potlačujících genů na úrovni mRNA

Vědci také zjistili, že značné množství lidí s rakovinou krve, známé také jako chronická lymfocytární leukemie (CLL), mají úplně stejnou inaktivaci nádorů-potlačujících genů na úrovni mRNA. Změny mRNA, které vědci odhalili, by totiž možná mohly být příčinou chybějících mutací DNA, a to představuje špatnou zprávu pro všechny, kdo si myslí, že série vakcín Covid je „bezpečná a účinná“. Dalo by se usuzovat, že je efektivní při potlačení protinádorových bílkovin.

I když v lidských buňkách dochází jen k polovičním změnám (částečnému oslabení) mRNA, stačí „zcela převážit normální fungování,” jak uvedl tým vědců Sloan Kettering. Tyto změny se také mohou vztahovat na 100 různých genů současně, takže se tyto změny mohou rychle sčítat a způsobit děsivé zdravotní následky. Samozřejmě, mainstreamová média zavrhnou jakékoli souvislosti, které tyto objevy přinášejí. Jsou placena za to, aby neustále opakovala a chrlila farmaceutické řeči, takže to není vůbec překvapivé.

Je důležité poznamenat, že změny mRNA se podle vědců neomezují pouze na rakovinu krve, ale souvisí s akutním lymfatickým karcinomem a rakovinou prsu. Mohlo by to znamenat, že se díváme na nový populační kontrolní mechanismus ukrytý v messenger RNA?

Chronická lymfocytární leukémie (CLL) se v USA každoročně rozvine přibližně u 20 000 lidí. U kolika lidí se nyní v tichosti začne vyvíjet a pak se najednou za pět let „ukáže“? Příznaky zahrnují únavu, zvětšené lymfatické uzliny a noční pocení. Nechal(a) jste se očkovat mRNA technologií a tyto příznaky jste už pocítil(a)? Jsou tyto příznaky uvedeny na varovném štítku u vakcíny? Četl(a) jste jsi je?

Existuje jen jedna „léčba“, kterou právě pro CLL nabízí Pharma Industrial Complex, a tou je transplantace kostní dřeně z kmenových buněk. To se ale doporučuje pouze v případě, že se u vás CLL “pravděpodobně” rozvine. Vyhodnotí u vás nyní po očkování mRNA vakcínou velkou „pravděpodobnost“ rozvinutí CLL?

Sledujte zpravodajský web Vaccines.news, přináší mimo jiné aktuální informace v otázkách potlačení genů, které bojují s rakovinou. Není divu, že Mark Zuckerberg je z vakcíny proti Covid k smrti vyděšený.

Pro tadesco přeložila jena | Zdroje: mskcc.org, vaccines.news, mskcc.org

Přeložený článek v PDF naleznete zde

V jednom českém MSM rádiu, údajně veřejnoprávním, proběhla před několika dny zpráva, že americký úřad CDC varuje před tím, že příznaky po vakcinaci mohou připomínat rakovinu, ale ať lidé nechodí zbytečně moc brzy k lékaři. No to je fakt rada..!! V komentářích zde na tadescu se před pár týdny objevil komentář, že se začínají zdražovat léky proti rakovině. To jsou ale náááhody, že??

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
157 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře